Tahtada sürekli robot iþlemler var ve o robot her olumsuz durumda hisseyi aþaðý baskýlýyor.
Tahtada sürekli robot iþlemler var ve o robot her olumsuz durumda hisseyi aþaðý baskýlýyor.
Sevgili Kutuplaþma ortak,
Yorumlarýna aynen katýlýyorum ama bu fiyatlardan alýcý gelmemesi,en azýndan içerden haber almýþ olanlar, beni ihtiyatlý yoruma yönlendiriyor. Kötü niyetli olumsuz bilanço makyajý ile fiyatý düþürme komplo teorisine inanmak istemiyorum ama doðrusu kisa vade beklenti coþkun biraz azaldý.Ama uzun vadede hedefim yine gökyüzü.
2021/9 aylýk finansallarýna göre 900 mio tl aðýrlýk usd ve eur cinsinden mevduatý vardý o zaman kur 8,95 idi idi , 31.12.2021 dolar kapanýþ fiyatý 14,66 tl .. Buradan gelecek kar sadece 570 mio tl dir. 2021/9 aylýk finansallarda kur farký geliri netde 86,8 mio tl dir. 4.çeyrekte ilave 483 mio tl kur karý gelecek.
Cironun ve net karýn diðer 9 ayla eþit arttýðý varsayýmý yapsak bile 2,12 mia tl ciro , 722 mio tl kar olur . Kur karýný da eklerseniz en muhafazakar 1,2 mia tl kar yapacaktýr.
Saygýlarýmla
Bu fiyatlardan giderek artan miktarlarda almaya baþladým,1.miktar hedefim 30K fiyatlar düþmeye devam ederse yakýnda ulaþýrým.Son alýmlarýmý 2023 senesi öncesi ve biraz sonrasi beklediðim turbulans ta 100K tamamlarým. Seçim sonrasý iki sene içinde de hedef satis fiyat aralýðý 10-20 USD arasýnda da satmaya baþlarým.O zaman da emeklilik keyfini çýkartma zamaným gelir ve artýk tekrar U/V yatýrýmcý olma zamaným kalmaz .
31.12.2021
usd kur kapanýþ 12.98
eur 14.68
14.66 olursa çok þey deðiþirancak düþük olmasý iyidir henüz dönem sonu kapanýþ belli deðil ancak mevcut kurlarla 2022/1. çeyreðe de kurdan kar yazar.
Yer Ýmleri