Originally Posted by
DUABI

Geçen sene Deva 35 tl , Alarko 10 tl .Bugün Deva 29.50 Alarko 21 tl . Ve fiyatýný gerçekçi bulmayýp kurulan cümle
"Dünya çapýnda yaþanan ekonomik geliþmeler dikkate alýnarak, baþta küçük paydaþlarýmýz olmak üzere tüm paydaþlarýmýzýn
menfaatlerinin korunmasý ve saðlýklý fiyat oluþumuna katkýda bulunmak amacýyla;"
Deva nin Yatýrýmcý iliþkilerinin bana söylediði deva 3 lerden geldi 10 katý arttý biraz dinlenmesi gerekmez mi?
Fiyatlarý piyasa belirliyor biz müdahale edemiyoruz.Bu yönetimde çok ciddi bir küçük yatýrýmcý sevmeyen bir durum var.Genel kurula gelip yönetim kurulu karþýsýnda görüþlerinizi açýklamakta özgürsünüz dediler.
Genel kurala gitmeyi düþündüm bir ara..Sonra baþýma iþ açmayayým dedim. Çünkü burada sakin biri gözüksem de fevri biriyim, orada olay çýkartýrým ve karakolluk olabiliriz
Gidersem þunu sorardým, giden olursa sorarsa sevinirim. "Þirket olarak paramýz çok diye imtiyazlý temettü alýyorsunuz, paranýz çoksa geri alým açýklayýn. dünyanýn neresinde arge yapan, her yýl düzenli büyüyen bir ilaç þirketi 5 fk ile fiyatlanýyor".
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri