Þirketin borsa performansýnýn finansallari ile kolerasyonu sýfýr . Bunun birçok nedeni var mesal þirketin temettü politikasý nedeniyle þirket yönetimi sahtekar olarak biliniyor .MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin borsa performansýnýn finansallari ile kolerasyonu sýfýr . Bunun birçok nedeni var mesal þirketin temettü politikasý nedeniyle þirket yönetimi sahtekar olarak biliniyor .MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin devadan baþka iþin yok mu? Son 3-4 aydýr deva baþlýðýnda 100 lerce yazýn var, baþka hiç bir baþlýkta tek bir yazýn yok. Ne ayaksýn anlamadým.
Þimdi de ciro-kar tahmini ayaðýna yüksek beklenti oluþturmaya mý çalýþýyorsun anlamadým. Patronun sahtekar olduðunu düþünüyorsan neden yýllardýr yatýrým yapýyorsun bu kaðýda..sahtekar patronun hissesinde neden yýllarca bekleyeceðim diyorsun?
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Defalarca imtiyaz konusu konuþuldu burada..hala ayný nakarat..artýk kötü niyet arýyorum bu tür yazýlarda...zaten þirket bu imtiyaz nedeniyle 15 fk ile iþlem göreceði yerde 10 fk ile iþlem gördü geçmiþ yýllarda.
Þimdi deðil 10 fk 5 fk larda geziyor...hala yok imtiyaz, yok þu bu...bu þirketin yurt dýþýnda olsa 20 fk iþlem görürdü, bizde 15 fk olmalýydý..koy imtiyaz etkisini 10 fk...buranýn altý bu hisse için bedavadýr.
Neden fiyatlanmýyor konusunu da defalarca yazdýk...art niyetli olmayan zaten anlardý bazý þeyleri.
Geçen de sanayi verisi vardý, o veride bile algý kasmaya çalýþtý bu arkadaþ..sonra düzelttik, yanlýþ yorumlama dedik...hehe dedi..yine devam ediyor..artýk iyice gýna geldi bu art niyetli yazýlardan.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Ne zaman hisse piyasadan negatif ayrýþýyor, hemen arkadaþ damlýyor..bir ara endeksten iyi gitti, o zaman ortalýkta görülmedi..sanki özel bir görevi var...millet býksýn satsýn, amaç bu mu?
yapýkredi yatýrým 220.579 lot satmýþ net satýlan lotun % 74 nü tek baþýna kendi satmýþ satýþ ortalamasýda 34,63 kesin yatýrým fonudur baþkasýnýn parasýyla iþlem yapan anca bu þekilde yapar sanki yarýn borsa kapanacak bu arada bilanço 06.05 de gelecekmiþ
Hisseyi kimse ne senin yorumunla nede benim yorumumla alýyor . Azýcýk kamuoyu yoklasan þirketin uyguladýðý yanlýþ temettü politikasý nedeniyle kamudaki algýsýný anlarsin . Ben sahtekar olduðu düþünüyorum demedim piyasa algýsý öyle dedim. Sahtekar olduðu düþünsem neden yatýrým yapayým . Milleti yaftalacagina otur sapkani onune koy seni etkilenip kaç kiþi hisseyi almýþtýr 1-1.5 senedir zarar etmistir onuda düþün . Senin zaten 1 tane faydalý yorumunu görmedim anca millete satýyorsun . Yok surayi kirarsa buraya gider falan baþka çaydan yok . Arkadaþ sormuþ bu kadar iyi finansallar bekleniyor þirket neden fiyatlamiyor bende piyasa algýsýnýn kötü oldugundan bahsettim . Neyse ne halin varsa gör .MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrýca yukarda attýðým tablolara baksan orada birsuru emek var . Ama senin tek bildiðin hedef göstermek . Bir daha benim hakkýmda yorum yazma begenmiyorsan engelle geç okuma . Mesala ben öyle yapacaðým . MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
portföyünde baþka hisseler varya..biraz da o baþlýklarda yaz...5 aydýr sadece bu baþlýkta yazmýþsýn..kaðýdýn performansý da berbat...nedir bu baþlýðýn cazibesi...sanki sadece bu baþlýkta yazmak için forumdasýn...her mantýklý insanýn aklýna bir þeyler gelir bu durumda.
engellediðim çok kiþi var...ama seni engellemeye niyetim yok. olumsuzluk pompaladýðýn her mesajýna cevap yazacaðým..ona göre yaz.
Yer Ýmleri