mr and mrs brown
senin ilacýný buldum, beðenmediðin devada ilacýn.
ALZIL 10 MG 28 FILM TABLET
QUET 400 MG 30 FÝLM
2 side sgk geri ödemedehadi yine beleþe saðlýðýna kavuþacan
mr and mrs brown
senin ilacýný buldum, beðenmediðin devada ilacýn.
ALZIL 10 MG 28 FILM TABLET
QUET 400 MG 30 FÝLM
2 side sgk geri ödemedehadi yine beleþe saðlýðýna kavuþacan
Apiksabanin 1. Jeneriðini sonbahar döneminde çýkaracaðý ve orjinalinin piyasada bulunmamasý nedeniyle yeni rivelime olur mu ? Diye düþünüyordum ama oda olmadi ilk jenerik çýkmýþ bile. Bu kadar ARGE uzmaný ne yapýyor anlam veremiyorum. Ya az cirolu eskimiþ moleküller yada apiksaban örneðinde olduðu gibi geç kalmak.
Sanýrým artýk sabrým kalmadý umarým bekleyenler hayrýný görür .
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirket bu sene pek yeni ruhsat çýkarmadý galiba. Ben takip etmiyorum ama önceden devamlý yeni ruhsat haberleri paylaþýlýrdý.
Önceden heyecan verici yeni molekül haberleri de oluyordu 1 senedir yaprak kýmýldamýyor.
2021 den itibaren yeni duyurulan moleküller ciroya pek katký saðlamadý. Burada bir doktor arkadaþ yazmýþtý duyurulan moleküllerin yanlýþ tercihler olduðunu ve hatta rivelime konusunda rakiplerin çoðaldýðýný belirtmiþti.MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar hepinize selamlar ben bir miktar deva aldým 49 olurmu diye soracaktým?
Cabuk olursa satýlacak spekulasyonu ile herkes dalar hisseye.
Hedefi ben 2,72 dolar gördüm ama bir 5 dolar hedefi daha var, orayada satýlacak spekilasyonu götürür herhalde. Þu anda öyle bir dedikodu duymadým.
Sapik harekete baþladý galiba
Yer Ýmleri