Sözde 37.40 kýrýldý bizde yedik
Sözde 37.40 kýrýldý bizde yedik
Selamlar, dýþardan bir bilanço traderý olarak gördüðümü belirtmek istiyorum. Deva devlet regülasyonlarý dolayýsýyla 1.5 yýldýr yeteri kadar büyüyemedi. Ýmtiyaz ve yönetim konusu malumunuz. Bu ikisi bir araya gelince ilgi kesildi. Hisse 1.5 senedir ayný yerde.
Bu süreçte yýllýk bazda %200-300 büyüyen o kadar þirket vardý ki Deva ilgi görmedi. Bence bu normaldi de. He þimdi iþler deðiþmeye baþladý. Þöyle ki; zayýf euro, artan maliyetler, resesyon derken o hýzlý büyüme (Uber enflasyon) donemini kapattýk. Bana kalýrsa þu an riski en düþük sektörler gyo ve ilaç. Þirket þu an benim ilgimi çekti. Benim ilgimi çektiyse yavaþtan piyasanýn da ilgisini çekmeye baþlar. Çünkü aklýn yolu bir. Özetle, devada sancýlý sürecin sonuna gelindi bence. Önümüz aydýnlýk.
Çok hoþuma gitti bayrak kýrýlýmý, onay sürecinde citi'nin 350k mal almasý- bi o kadar da öncesinde var- genellikle citi'nin dahil olduðu formasyonlar çalýþýr, þirkette güzel hisse de neredeyse 2 yýldýr yatay. Mahalle yansa saçýný tarar takasý da var%DEVA.jpgTAKAS1.jpg
Gitmiyor emenuke gitmiyor
Geldik yine 37,50 direncine
Yine olmadý
Yer Ýmleri