Bir amerikadan bir Türkiyeden her güne bir ruhsat böyle malim olsunnn bir gün her þey çok güzel olacakk
Bizim borsa'da artýk kronikleþmiþ bir huy haline gelmiþ
güzel haber varsa, tahta sahiplerine gün doðar
toplamak için en iyi bahane güzel haber
Yatýrýmcýnýn psikolojisine oynarlar, güzel haberde bile
hisse düþüyorsa yandýk der bizim yatýrýmcýmýz![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kötü haberde veya bilançoda zarar var ise genelde
hisse sert yükseliþe geçer, iþte o zaman korkmak lazým![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þubat sonundaki temettü kararýna hazýrlýk yapýyor herkes, hedef Mart sonunda 60'dan geri toplamak.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
son çeyrek 1 milyar kar gelse yýllýk kar 3 milyar olacak fiyat burada kalýrsa fk sý 5e düþecek fiyatý velev ki 60 a düþerse 4 fk ya düþecek kendi fk ortalamalarýnda bile böyle bir oran yok mukayese edecek olursan tek muadili var bu borsada gen ilaç fk sý þu an 15 baþkada ilaç firmasý yok diyebiliriz bu firmanýn üretim kapasitesi devanýn 1/5 dir kendi adýna bir tane bile ruhsatý yok ürettiklerini alayý baþka firmalarýn ruhsatý. hadi bunlarý da geçtik bu yýl deðerlemeler yapýlacak FK yý konuþuyoruz da FK yý falanda geçtim bu arazi arsa bina demirbaþ stok bunlarý deðerlesin bu þirketin defter deðeri bile piyasa deðerinin üstüne çýkar o kadar ucuz hatta bu deðerin üstünde kalan birçok gyo bile olur.
Son düzenleme : KAFASINAGÖREYAZAN; 19-01-2024 saat: 18:35.
Bu durumda olay þu þekilde iþliyor, afaki konuþuyorum, kar 3000 milyon geldi, ayný gün kar daðýtým tablosu açýklanýyor, 300 milyon imtiyazlý pay sahiplerine gidiyor, 145 milyon yk üyelerine, 30 milyon adi pay sahiplerine, böylece adi pay baþýna 0,135 kar payý düþtü, hayal kýrýklýðýna uðrayan yatýrýmcý sattý, fiyat kýsa sürede gerekli marjý saðladý. Ýlk mal miktarýna ulaþacak kadar tekrar topluyorsun, aradaki fark da senin dolaylý kar payýn oluyor. Bu senaryo speküle ediliyor.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Herkes temettü mevzusuna satiyim alttan aliyim düþüncesindeyse tahtaci olsam ogun tavanlarim kimsede 1 lot mal birakmam sonra 150 liradan heri almaya gelir millettabi tahtacý deðiliz orasý ayrý
büyük resme odaklanmak lazim fda sitesini açýn bakin deva harici hiç bir Türk firmasi varmi ruhsati olan ben abdi ibrahim falan yazdim devanin ruhsatlarini aradýðýmýz yere bulamadým sanýrým yok. Þöyle abd de 100 ruhsata falan ulaþsa 3 yýl içinde katarlilara kaça satarlar bu þirketi büyük resmi bu bence. Ondan sonra twitterda temettuyu þirket alýyor diye almadik vay anasinj kaðýt nerelere gitmiþ derler. (Hepimizin baþýna gelmedimi daha önce benim sayýsýz bu sefer inat ettim tutacaðým her gün bir ruhsat geliyor bir gelisme oluyor tutmaya þevk geliyor insana gelecek adina umut yükleniyor)
Yer Ýmleri