evet buna yurt dýþý þirketlerin karý eklenecek konsolidede 2,9 - 3 milyar arasý bir kar gelir FK mýz tekrar 5,5 olur
Yok zarar gelecek yok enflasyon muhasebesi devayý havaya uçuracak yok kesin zarar yoksa böyle satmazlar gibi histeriler an itibariyle son bulmuþtur geçmiþ olsun.
sizin için hayýrlýsý olur inþallah yeni aldýðýnýz kaðýtlardan inþallah telafi etmiþsinizdir. Aslýnda karþýt görüþ okumaya bayýlýrým fakat insanlar hiç bir somut veriye dayanmayan sýrf birileri sattý kesin insadir vardýr kesin kesin zarar gelecek diye zarar hissine kapýlýp sonrada o hislerini burada gelip yazdýlar hayýrlýsý olsun. bu histeri ile ekonomi daralýrken hemen hemen tüm sektörler daralacak iken daralmayacak nadir defansif sektörlerden ilaç sektöründen birine ait bir þiket 5 Fk dan hunharca satýldý hayýrlýsý olsun tabi burada histeri sahipleri kadar hiç bir gelecek projeksyonu paylaþmayan þirketinde etkisi var lakin gelecekle ilgili projeksyon paylaþýp sonra yatýrýmcýyý ters köþe yapan bir sürüde þirket var onu da unutmamamk lazým.
Tamamen ayný görüþler ile faizler ilk arttýðý dönemde Mehmet Þimþek'in ihracat yapýn iç piyasa daralacak soylemlerinden dolayi. Ýlaç sektörüne hiç bir þey olmayacaðý düþünerek 90 liralarda satmadim. Endeks hala 8 9 binlerde olsa yine 7xli fiyatlarda olsa satmazdimda. Aþýrý negatif ayrismayi psikolojim kaldirmadi. Kolaya kaçýp pozisyon deðiþtirdim 10 15 gün önce.
Deva bisttin ender sirketlerinden ancak yetim muamelesi görüyor ilginç.
Geçen senede mayistan sonra hizli yukselmisti bu senede yapar ayný hareketi umarim burada emek veren herkes hedeflerine ulaþýr
bir kurumlar vergisi beyannamesi ile ne þenlendi ortalýk. bu hisseyi biraz ittirseler varya burasý harika olur![]()
Kaðýtta ky kalmamýþ, herkes terketmiþ. Bir garip hisse. Bilanço geldi kimse yazmýyor.
Yer Ýmleri