ben ilk çeyrek karýnýn 1.2 ile 1.5 milyar arasýnda bir rakam gelecektir diye umuyorum.
ben ilk çeyrek karýnýn 1.2 ile 1.5 milyar arasýnda bir rakam gelecektir diye umuyorum.
Konu çok uzamasin amacýný aþýyor bu yazýþmalar. Haftaya deðil tüm sene ne yapar bir fikrim yok, kimine göre toplu kaðýt, kimine göre takasý daðýnýk. Buffetin yaptýðý gibi al unut kaðýdý. Bizim sorunumuz çok fazla ekran baþýndayýz. Her yaptýðý harekete bir anlam yüklüyoruz bunu da burada paylaþýyoruz. Ama zamanda böyle geçiyor 😀
QUOTE=temettu_emeklisi;6817685][/QUOTE]
az yazdýðým hatta yazmadýðým doðru tespit yine sebebi senin gibi bilgim olmamasý.Millet senin yazmaný bekliyor hatta geçen biri sana dua etmiþti,Bilgini bizden esirgeme defineci.Önümüzdeki hafta beklentin nedir ona göre alýþ satýþ yapalým.[/QUOTE]
Geçen yýlýn vergi dairesi kaŕinin 3 kati oluyor da þimdi neden olmasin
az yazdýðým hatta yazmadýðým doðru tespit yine sebebi senin gibi bilgim olmamasý.Millet senin yazmaný bekliyor hatta geçen biri sana dua etmiþti,Bilgini bizden esirgeme defineci.Önümüzdeki hafta beklentin nedir ona göre alýþ satýþ yapalým.[/QUOTE][/QUOTE]
Defineci bey size bir deðiþim görüyorum. 15 gün önceki defineci gitmiþ bambaþka biri gelmiþ yoksa hesabýnýz mý ele geçirildi
Migros u örnek alýrsak; 1 milyar civarýnda zarar bildirdi Vergi dairesine ama borsaya 1.241 kâr.Ben de arkadaþýn belirttiðine yakýn 3 aylýk bekliyorum.
Bir problemlm yok çok þükür siz kendinize iyi bakýn.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1142984
kabaca 148 milyonun 121 ini kendileri almýþ,27 sini bizlere daðýtmýþ.121 milyon 148 in yüzde kaçý yapýyor acaba engin bilgierinizle benim gibi bir zýr cahili aydýnlatýrsanz çok memnun olurum.
Yer Ýmleri