Originally Posted by
akrep4401
Yarýn hissenin korkutma amacýyla düþürse bile çok ta dþüreceðini sanmýyorum çünkü bu bilançoyu fiyatladýðýný düþünüyorum korkutma amacýyla iðne atsa bile fiyatýn bu aralar konsilde olacaðýný düþünüyorum endekste bir süre pozitif olacaðýný düþündüðüm için çokta aþaðý inecek marjý yok ama endeks bozarsa biraz acýmasýz davranabilir
Yarýn ne olacaðýna bofa üzerinden alým yapan yabancý karar verir(gerçek yabancý olduðunu sanmam, býyýklýdýr muhtemelen, ama patronla alakasý olduðunu düþünmüyorum).
20 mayýsta çok iyi gelen bilanço sonrasý yukarý taþýyan da, yukarýdan satýþ yerken destek atan da bofa üzerinden alan yabancýydý. Yatýrým fonlarý 800k, teb 650k, yapý 650k satarken. Bu satýþlarýn tümü citi 1,62 milyon ve türk ekonomi bankasý 170k ile yabancý tarafýndan karþýlanmýþ.
Yani 2 milyon lota yakýn el deðiþimi olmuþ. Yarýn bofa dýþýnda satacak çok kimse olmayabilir. Satacaksa, belki korkutma amaçlý o satar 1-2 gün...Belki de sabah düük açýp gün sonuna kadar toparlar.
Yani ne olacaðýna 2 milyon lot alan yabancý karar verir, 2-3 gün içinde gidiþat belli olur.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri