Originally Posted by
defineci
deðerli paylaþýmlarýnýz için teþekkür etmiþtim, daha ne yazmalýyým, önceki mesajýmda vardý memnun olmuyorsunuz ne yazarsak yazalým. sizi nasýl memnun edebilirim bilmiyorum. sadece temel konuþmak istiyorsunuz benim eleþtirim buna, bu kadar temele göre fiyat sizide benide dahil memnun etmeyecek düzeyde. aslýnda size sormak lazým bu kadar temelde 10 tl edecek kaðýt 1 tl ediyorken neden bu kaðýtta durmaya devam ediyorsunuz, aslýnda sorun benim eleþtirilerim sonucu benim bu kaðýtta durmam deðil, sizin bu kadar temele göre yüksek fiyatlanacakken olmamasýndan dolayý sizin durmanýz garip.
benim gerçekte durma nedenim zamanýnda aldým enflasyon , endeks getirisi altýnda kaldým bunu buradan çýkartmadan ben satmam, al satçý deðilim, al satçý olduðumda daha çok kayýp oluyor. benim durma nedenim bir hata yaptýk ama satýp baþka bir hata daha yapabilirim. ayrýca kaðýdýn bedelsiz potansiyelini beðeniyorum, ilaç zam eli kulaðýnda. birde uzun süre durmadýðým tüm kaðýtlar uçtu gitti artýk bir kaðýtta uzun kalýr beklerim. beklerken kaðýtla ilgili tüm düþüncelerimi paylaþýrým olumlu olumsuz.
beni ve benin gibi düþünenleri eleþtiriyorsun þirketi de eleþtiriyorsun þirket yönetimini de eleþtiriyorsun sektörüde kötülüyorsun faiyatlandýrma kötü falan ve hal böyle iken hala dönüp bu þirkete yatýrým yapmaya devam ediyorsun sen bunu cevapla neden
Yer Ýmleri