2 gündür eþleþtirme de tavan olmakla bize bir mesaj mi veriyorsun spec güzeli.
Maymun çiçeði ilacýný uretsen deva yirtariz. Taný kiti üretimi iþine de girsen RTA dan pazar payý kaparsýn.
Boþ beklentiler bunlar, bence boþa beklenti yaratmayýn, sonrasý hayal kýrýklýðý çünkü.
Yakýn vade tek beklenti ilaç zammý, bu þekilde Aralýk ayýna kadar gidilemez bence, olursa üretim çok düþer ve ilaç kýtlýðý artar, pek çok firma batmanýn eþliðine gelir. Ov de deva nýn iþine yarasa da kv deva nýn da aleyhine tabi bu durum.
Marjlardan fedakarlýk yapýp iç pazarda pazar payý atýþýna da çok gireceklerini sanmýyorum artýk. Tek kurtuluþ ihracatta gaza basmak, o ciddi avantaj saðlar bu durumda.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Hayal kurmak güzel sayýn cautionary, eczaeninsesi sitesinden okuyorum ilaç yoklari artmýþ yaz ayýndayýz birde. Kýþýn ne olacak sýkýntý. Ýlaç üreten deðilde kutusunu üreten þirketi alsak daha çok zam alýrdý;)
QUOTE=Cautionary;6873007]Boþ beklentiler bunlar, bence boþa beklenti yaratmayýn, sonrasý hayal kýrýklýðý çünkü.
Yakýn vade tek beklenti ilaç zammý, bu þekilde Aralýk ayýna kadar gidilemez bence, olursa üretim çok düþer ve ilaç kýtlýðý artar, pek çok firma batmanýn eþliðine gelir. Ov de deva nýn iþine yarasa da kv deva nýn da aleyhine tabi bu durum.
Marjlardan fedakarlýk yapýp iç pazarda pazar payý atýþýna da çok gireceklerini sanmýyorum artýk. Tek kurtuluþ ihracatta gaza basmak, o ciddi avantaj saðlar bu durumda.[/QUOTE]
Saglik sektörüne nur yaðýyor! Filler burada tepinecek heralde bir müddet.
Yer Ýmleri