Sürekli bu þekilde baþlýklarla karþýlaþmak artýk rahatsýz edici bir hal aldý. Forum yönetiminin bu konuyu ciddiye almasýný rica ediyorum.
Sürekli bu þekilde baþlýklarla karþýlaþmak artýk rahatsýz edici bir hal aldý. Forum yönetiminin bu konuyu ciddiye almasýný rica ediyorum.
Sosyal medya üzerinden iþlenen hakaret suçlarý ile Siber Suçlar Ýle Mücadele Þb.Md. ilgilenmektedir.Müracaat dilekçesi örneði ilgili sitenin sayfasýnda vardýr.
Ýstanbul Emniyet Müdürlüðü Siber Suçlar Ýle Mücadele Þb. Md. Tel: 0212 636 29 73.
Tel.ile kendini polis, avukat, savcý olarak tanýtan bir düzine arayaný ihbar ettim.
Hisse.net'in sahibi olan mynet.com þirketini 2023 te Ýstanbul Portföyün sahibi olduðu Mediazone satýn aldý.
Forum ile ilgili konularý doðrudan iletiþim için [email protected] adresine bildirebilirsiniz.Hakaret içeren bloglarý önce foruma, uyarýlmalarýna raðmen önlem alýnmadýðý taktirde de hem hakaret eden kiþiyi hem de müteselsil sorumlu olarak mynet.com Siber Suçlar Ýle Mücadele Þb.Md. bildirebilirsiniz.Yanlýz hakaret içeren bloglarý kaydetmeniz ve eklemeniz gerekmektedir.Hakaret suçlarýnda 6 ay ile 2 sene arasý hapis ve ayrýca bir de tazminat ödemesi bulunmaktadýr.Bilgilendirme amaçlý bu yazýnýn silinmemesini forum yönetiminden rica ediyorum.Hakaret eden arkadaþlar ile mücadele etmek en baþta forum yönetiminin sonrada hepimizin görevidir.
Son düzenleme : pej; 19-04-2025 saat: 17:56.
Forumu, hisse senediyle alakasý olmayan herkes, hisse senedi dýþýnda her konu içi kullanýyor 😂
Bu konu önemli.Geçmiþte bir çok suç kapsamýna girebilen hakaretler ettin, önemsemedim, ama kayýtlarýný tuttum. Sadece mahkeme masraflarýný vererek ve tazminattan da avukata pay vererek ücret ödemeden dava açmak mümkün, para bile kazanýlabilir böyle bir davadan.Ayrýca müþteri memnuniyetinin esas olduðu forumun dolaylý sahibi olan Ýstanbul Portföy de böyle olumsuz olaylardan ve bunlarýn internete düþmesinden (Þikayet Var v.b. platformlar) memnun olmaz.
Son düzenleme : pej; 21-04-2025 saat: 10:27. Sebep: Ýmla hatalarý
Bak dostum, forumda yazýlan her eleþtiriyi kiþisel alýp "dava açarým" diye tehdit savuruyorsan, senin buraya yazý yazmak yerine terapi alman daha doðru olur. Hakaret ettiysem buyur git dava aç, yargý karar versin. Ama senin gibi her eleþtiriye tehdit ve þantajla cevap veren biriyle muhatap olacak deðilim. Kayýt tuttuysan tut, istersen günlüðüne yaz. Ýstanbul Portföy falan karýþtýrarak gözdaðý vermeye çalýþman da ucuz bir numara. Burasý senin arka bahçen deðil. Haddini bil, lafla deðil bilgiyle gel. Ben burada fikrimi söyledim, sen de söyle ama önce saygýyý öðren.
alakasýz kurumlarýn adýna açýklamalar yapýyorsun. ilgiyle izliyorum. sonuca birlikte varacaðýz.
bahsettiðin kurum bu olaya nasýl ve neden dahil oldu bunu da açýklarsan memnuniyet duyarým![]()
2 farklý sitede hava kirliliði ile iliþkilendirilen, nahoþ haberler görüyorum. yetkili etkili beyler umarým ilgileniyorlardýr. kocaelisehirgazetesi ve kocaelihalkgazatesi isimli sitelerden kopyala yapýþtýr haber yapýlmýþ. ayný haber bir sitede 11:14 te diðerinde 11:15'te paylaþýlmýþ.
ilaçlarda hareket var, ilaca zam mý yapacaksýnýz sizi gidi sizi insider haberler mi dolanýyor.
Yer Ýmleri