CÝDDÝYET biraz.....
CÝDDÝYET biraz.....
Hakikaten Perþembe yazýlmýþ.
Ýlginç.
Önceki senelerdeki metin üzerinden hazýrlandýysa, tarihi deðiþtirip günü deðiþtirmeyi unutmuþlar muhtemelen.
Hepten kopmuþlar
Salmýþlar
Umurlarýn da deðil
Madde 8:
Madde müzakereye açýldý. Tek öneri geldi. Yeni dönemde seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri nin her birisine yýlda bir kez yýllýk net 96.000,00 TL. huzur hakký ödenmesine yapýlan oylama sonucu 13.305 red oyuna karþýn 10.653.746,367 kabul oyu ve oy çokluðu ile kabul edildi.
Ben kendi adýma olan bir kuruþumu bile helal etmiyorum. Benim bir kuruþumu harcarken kan kusarsýnýz inþallah.
Mzhol serdar bildar sorusu ve gelen cevap güzel. Þirketimizin Romanya ve Almanya'daki arazileri ahkkinda ne düþünüyorsunuz? Atýl araziler geliatirecekmisiniz cevap. Romanya'da ki araziye ciddi alýcýlar var yakýnda oradan olumlu haberler gelecek oradan gelecek para ile borç kapatmasi yapýlacak... Soru romanaya daki arazi kimin egplast? Mzhol
17 ay önce 49 olan hisse fiyatý 16 lira
Tuvalet kaðýdýnýn fiyatý bile 1,5 yýlda beþe katladý, bunlar ya þirketi yönetme ehliyetinden yoksunlar yada......
Yazýklar olsun zalim kz ye
MZH C Grubu Toplanti Tutanagi
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1046648
Madde 15:
Toplantý Baþkaný tarafýndan dilek ve temennisi olan ortaðýn olup olmadýðý, söz almak isteyenin
olup olmadýðý, soruldu. Söz alan Serhat Birdal Romanya'da bulunan atýl arsa ve binalarýn
deðerlendirilmesini önerdi. Toplantý baþkaný Kemal Zorlu Romanya'da arsanýn delðrlendirileceðini
Romanya'dan Türkiye'ye deðerlendirme sonucunda kaynak aktarýmý yapýlacaðýný, Romanya'daki arsa
ile ilgili gok ciddi çalýþmalann baþlatýldýðýný belirtti. Serhat Birdal Sirketin gelecek hedefleri ve yapýlan
alnan iþlerle ilgili neden KAP açýklamalarýnýn yapýlmadýðýný sordu. Söz alan Berna Vuralgil resmiyet
kazandýktan sonra KAP açýklamalarýnýn yapýlabileceðinisöyledi. Ortaklar iyi dilek ve temennilerde
bulundu. Toplantý baþkaný allnan kararlara itiraz olup olmadýðýný sordu. Ýtiraz olmadýðýndan toplantý
baþkaný tarafýndan saat 12:57'de kapatýldý. 19.07.2022
Kaynak aktarýmýndan söz ediyor ama hacizlik olmadan kendi rýzalarý ile borç öderlermi orasý þüpheli
toplantýda þirket avukatý, "istinaftan kararýn döneceðini bekliyoruz, zaten borç ödenmeye baþlandý, bu þahþi bir borç, ailecek ödenecek demiþ". Bir katýlýmcý da sormuþ " madem neden þahsi borç, neden aile ödüyor, aileden kasýt ne "demiþ. Avukatta kývýrýp, Kemal bey ve ailesini demiþ. Yani, þirketler tarafýndan dememiþ. Berna, borç ödeniyor, ödendiðini tablolarda görebilirsiniz demiþ. Kemal de, ödeyeceðiz borcu, müzakare ediyoruz demiþ.
Öncelikle þunu söyleyeyim, bütün toplantýnýn online video kaydý bugün elime ulaþtý. Bütün bu yazdýklarým videoda mevcut.
Berna burayý okuyorsun, sana soruyorum: nerde borcun ödendiðine dair kayýt? Ayrýca, þahsi borcun þirket kayýtlarda ne iþi var ? Girdisi olmayan paranýn çýkýþý nasýl olacak? Ha biz dolandýrýcýyýz , yaparýz diyorsan orasý ayrý. Devam sevgili finans uzmaný !!! hatýrlatayým, bu para mahkeme tutanaklarýnda var, kafan karýþmýþ. Gören gördü ama yatýrýmcýlar görmedi. O zaman, madem kapýyý açtýn, devam et, at bugün bir KAP, þahsi borcun þu kadarý ödenmiþtir de, kaç milyon dolar ödendiðini herkes görsün. Olur mu? Atar mýsýn ? yoksa, ben buradan yazayým mý? Toplantýda kendi aðzýnla söyledin, artýk benim açýklamam suç olmaz. Artýk nereye ne yalan söyleyeceðinizi þaþýrdýnýz. Avukat açýk açýk bu þahsi borç dedi, Kemal itiraz etmedi, üstüne basa basa bu borç ödenecek merak etmeyin dedi. Bunlar kayýtlarda mevcut. Aradýðým delil artýk elimde. Resmi toplantý kaydý, kimse de yalanlayamaz.
Bütün bu kayýtlar varken, eplas yatýrýmcýsý olarak bana 1 kuruþ bile ödetmeye kalkarsanýz, bütün bu tutanaklardan davamý açarým. Zaten bu para bilançolarda görünmediði için her türlü büyük suç iþlediniz. Nasýl tutuþtuðunuz belli. Soru geldikçe herkes birbirinin gözüne bakýyor. Ayrýca avukatým 2 tane net usulsüzlük tespit etti, Ýsterseniz dava açýp bu toplantýyý da iptal ettirelim. Ne dersin Berna? Usulsüzlüðü sen yapmýþsýn. Dava açýlýrsa kesin iptal olur, emin ol. Artýk laf zamaný bitti, icrat zamaný. Daha 26 dan hisse sattým dediðin çakallarýn mallarý 24 den tahtayý vermesi var, bu çakallar ve sizin HTS kayýtlarýnýzýn istenmesi var. Madem hisseyi çýkarmýyorsun, o parayý senden tazminatla alýrým Kemal. Borsa alemine de ibret olur düþtüðün durum. Toplantýda kýzýn Sibel, burnu havada bir þekilde " hisse fiyatýna biz müdahil olamýyoruz, biz de çýkmasýný isteriz " dememiþ mi... tam tiyatro. ama senin oyunun bitti, film yeni baþlýyor Kemal.
Yer Ýmleri