RK Cezasý þu saatten sonra önemsiz. Zaten fiyatlandý.
Þu saatten sonra her türlü indirim,uzlaþma vs. olumlu yansýr.
güzel kapattý. inþallah devam eder..
yatýrým tavsiyesi deðildir.
yarýsýyla vedalaþtým , artýk benim için düþmesi veya çýkmasý fark etmiyor
Son düzenleme : Germiyan; 27-01-2022 saat: 18:36.
Boþ boþ siyaset yapmaya çalýþan sensin ama psikolojideki yansýtma hastalýðýna sahip olduðundan benim siyaset yaptýðýmý iddia ediyorsun. Ben hukuk üzerine konuþuyorum sen algý yapýyorsun... Topu da böyle taca atýyorsun ya yersek[emoji23] Ne oldu polemik yaratmak için whatsup mesajlarý tarihi diyordun, cevabý yapýþtýrýnca siyaset çamuru attýn... Bizde yedik... Çocuk yok karþýnda anlayacaðýn. Sen hikayeni git sosyal medyada anlat...
RK cezasý sorunlu ise mahkeme gerekeni yapar hukuk var, adalet var, sana göre yok olsa da...
Ýnsanýmýz çok ilginç. Silah zoruyla mý aldýn, elinde tutuyorsun, ver gitsin, niye burada sabah akþam kafa ütülüyorsun mübarek?
Senin amacýný ve neyi savunduðunu anlamadým galiba kafan karýþýk...
Bim'in avukatýný tanýmaya ihtiyacým yok ve bunu söyleyerek nereye varmaya çalýþtýðýný anlamak da mümkün deðil...
Whatsup dedin, siyaset dedin avukat dedin ve sonrasýnda benim dayým bakan sen beni tanýyor musun kim olduðumu biliyormusun moduna gireceksin sanýrým...
Farklý dünyalarýn insanlarýyýz bence susalým kendime kýzýyorum üzerinde orantýsýz zeka kullandýðým için... Kusuruma bakma lütfen...
Yer Ýmleri