USD bazli ATH inda kalici olamadi ve yavas bir sekilde asagi dogru bir hareketi var.
11.7 USD altinda (TL 345-355) bir Gap var. orasi onemli olabilir. 370 TL de kisada hafif bir destek.
USD bazli ATH inda kalici olamadi ve yavas bir sekilde asagi dogru bir hareketi var.
11.7 USD altinda (TL 345-355) bir Gap var. orasi onemli olabilir. 370 TL de kisada hafif bir destek.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bim bugün daha iyi 400 civarlarý kalýcýlýk yakýþýr ytd.
Bim çok güzel kapattý seansý nazar deðmesin oduna vursepet,sepet bim.
Bim 300 civarlarýndan baþlayan ralli devam ediyor haftayý güçlü kapattý keyif almak gerekir ytd.Ayrýca Bim maðazalarý Multinet kart ile antlaþma saðlamýþ olumlu geliþme maðaza açýlýþýndan daha önemli olduðunu düþünüyorum piyasada multinet önemli oyuncu durumunda ytd.
Yakýþýr 400 üzeri kalýcýlýk Bim de ytd.
Arkadaþlar merhaba,
Eski forumdan kalanlar varsa bilir, ben ilk arz olduðu günden beri hep Bim'ciyim dir. Bazen çoðaltýr, bazen azaltýrým (swing trade) ama her an muhakkak portföyümde Bim vardýr. Hiçbir zaman sýfýrlamam
Son aylarda kademeli olarak %15 civarýný vermiþtim.
Bu sabah da yaklaþýk 403 ortalama ile %35 ini verdim, kaldý yarýsý
Alan kiþi hayrýný görsün, ama ben yüksek miktarda taþýmaya devam etmeyi artýk riskli buluyorum. Eh yaþým da ilerledi artýk, kalp þeker tansiyon vs.. fazla zorlamaya gerek yok
Full devam eden kalbi saðlam genç arkadaþlara iyi þanslar dilerim![]()
Dünyanýn En Zor Ýþi; Cahil Birine, Kandýrýldýðýný Anlatmaya Çalýþmaktýr
Yer Ýmleri