Uzmanlar borsada 500 dolar hedefinin hayal olmadýðýný belirtiyor.Enflasyon yüksek olduðu için borsada ciddi düþüþ olacaðýný düþünmüyorum ayrýca belediye seçimleri borsa için önemli bir durum deðil ytd.
Bim hissesi dinleniyor yüksek enflasyondan dolayý hissede çok düþüþ olacaðýný düþünmüyorum aynýsý borsa içinde geçerli yön yukarý düþüþ olsa bile sýnýrlý olacaðýný düþünüyorum ytd.
Artýk enflasyon muhasebesi acaba Bim hangi ay açýklar son çeyrek bilançoyu tahmini olan varsa foruma yazarsa iyi olur.
Bu sefer 400 üstüne yerleþti Bim ytd.
Yarýn 400 üzerinde kalýcýlýk saðlarsa oduna vuralým geri gelmesin Bim![]()
Portföyümde en iyisi Bimas diðerleri onlarda da teknikte iyi durumda.Bimas kilolu XU30 aðýrlýðýnýn yüksek olmasý önemli bence bankalardan daha iyi performans gösterebilir kýsmet böyle bir hissenin tavan olmasý demek milli piyangodan ikramiye çýkmasýyla eþdeðerdir iyi kapattý seansý ytd.
Bim XU30 aðýrlýðý 9,2 dört büyük özel bankadan aðýrlýðý daha fazla tabi sadece buna bakýp hisse alýnmasý doðru deðil fakat XU100 ralli devam edecekse Bimas sektöründen dolayý ön planda olmaya devam edecektir.Boða devam keyif almak gerekir ytd.
Bazýlarý boþluk var der yada þu dolar zirvesi orayý geçemezler derler çok önemli deðil ne dedikleri neyse ytd.
Hayata genel yazý yazalým iyi doktor vardýr yetersiz doktor vardýr önemli en iyi doktoru bulmak yoksa çok doktor var zaten.Arkadaþ teknik analiz yapýyor daha önce foruma yazýsý var mý okumadým forum geçmiþini 12,27 dolarý geçemez diyor þaka gibi 26 ocak yazýsý. Bu yüzden her teknik analist yapaný dikkate almamak gerekir neyse.
Yer Ýmleri