-

jas,
görüşümü sormuştun bakış açım bu şekilde benim 34500-34000 bantları kritikti daha önce attığım grafta paylaşmıştım.
Sistem çalışırsa tepeden %18 düzeltme olmuş olacak.SAVAŞ mı / BİLANÇO mu bence ikiside mevcut sistem üzerinde inciltmeden
-

Originally Posted by
sindoma53
jas,
görüşümü sormuştun bakış açım bu şekilde benim 34500-34000 bantları kritikti daha önce attığım grafta paylaşmıştım.
Sistem çalışırsa tepeden %18 düzeltme olmuş olacak.SAVAŞ mı / BİLANÇO mu bence ikiside mevcut sistem üzerinde inciltmeden

Ellerine Sağlık Sv Dostum.
-

Originally Posted by
sindoma53
jas,
görüşümü sormuştun bakış açım bu şekilde benim
34500-34000 bantları kritikti daha önce attığım grafta paylaşmıştım.

jas gördün ne savaş vardı dün gece bizdeki argoritmalardan farkı yok son 1 saat sadece bu hareketleri seyrettim
-

Originally Posted by
sindoma53
jas,

Dow da dediğimiz gibi önce savaş şimdi bilanço hikayesi ile dalgalı hareketler mevcut.
fed ve ukrayna hikayesi bir süre rafa kalkarsa 33000 şimdilik dip.
yukarı %8-10 bir potansiyel mevcut.
Bizde piyasada para yok 17 aralık operasyonu ile game over olan çok oldu , piyasa tamamen makinalar kaldı , bu yüzden hisse taşıyacak olanlar sistemin oynadığı tahtalar veya iyi bilanço beklenen tahtalarda yer almalı yada kenara çekilmeli bana göre, bazı tahtalarda bilanço ayağına yedirme olma ihtimali mevcut ucu açık bir bilanço dönemi beklentim var,
dip not ,
Çoğu tahtalarda aynı formasyon mevcut , çokta KABAK gibi , herkesin gördüğü formasyonlarda 2 kere düşünülmeli.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri