-
Abi, herkes bir yere giriyor.
Biz de girelim, şu petrolü bol olan yere
Putin yeni format oluşturdu.Kim kimi düdük.....
Olan sadece kınama,tenkit ve teessüfler
-
Temettü işini anlamıyorum.Zaten temettü kadar hisse düşüyor.Herkes EREGLİYE bakıp ,ah keşke geçmişte şunu yapsaydık ,diyor.
Mesela hükümet değişti ve bankalara üvey evlat muamelesi yapmayan iktidar geldi..ve xbnk/xsanayi (bir zamanlar 3,5
ken şimdi 0,5 lerde) normale bile gelse onlar yıllarca ralli yaparken sanayi yerinde kalabilir.Buna kim dayanır...veya yıllarca hisseniz yerinde sayabilir..
benim hisse anlayışım, al 5-7 ay sonra sat ve uzun zaman ara ver(5-6 ay)
şu olmalı ,temettü için uzun zaman alacaksan bile hisse belli dipleri yapınca almalıyız.
-
İngiltere tüm Rus bankalarının Londra nezdindeki varlıklarını dondurdu. Bu iş swift iptaline giderse olay ciddileşir
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Burası uzun vadeli temettü topiği olmuşta benim haberim yokmuş .
Teminatın 4 te 3 ünü kaybetmiş olarak sizler adına sevindim kimse yakalanmamış bu sert düşüşe tebrik ederim herkesi .
Aslında kendi her zaman uyduğum kurallara riayet etmedim gece poz taşıdım ilk defa vadeli gece açıldığından beri .
Buda bana iyi bir ders oldu şu anda pek yok ama çağrı vardı onu hep uyarırdım yapma diye bu kez hataya kendim düştüm .
Sezgilerim ve teknik konusunda bu hataya düştüm çünkü saldırmayacağını düşünüyordum ama yanıldım .
kalın sağlıcakla
öncelikle geçmiş olsun. umarım durumlar hepimiz için düzelir.
ağa şu ortamda yapacak başka bir şey yok gibi. hissede zarar ettim ama akmaz kokmaz dursun kenarda.
misal bugün spot sadece %2 düşseydi ve vadeli %3 çıksaydı bunu soracak sorgulayacak bir kurum var mı? herif ettiği karla bile vade sonunu tekrar denkleştirir.
yön fark etmez. kademelerde sadece 2-3 kontratın olduğu bir piyasada niçin işlem yapmalı? vadeli sanki batık tahtalar gibi. izlemek daha iyi.
audentes Fortuna iuvat
-
774 sayfa neden açılmaz ki
-

Originally Posted by
ABKA
Abi, herkes bir yere giriyor.
Biz de girelim, şu petrolü bol olan yere
Putin yeni format oluşturdu.Kim kimi düdük.....
Olan sadece kınama,tenkit ve teessüfler
Rusya Ukrayna savaşında en çok değer kaybeden para birimleri.
1. Türkiye (TL)
2. Macaristan (HUF)
3. Rusya (RUB)
he girersin..
-

Originally Posted by
hayek
İngiltere tüm Rus bankalarının Londra nezdindeki varlıklarını dondurdu. Bu iş swift iptaline giderse olay ciddileşir
ciddileşsin..
ABD'nin de planı vardır.. YApmıştır.. Bekleyip göreceğiz.
Putin'in yaptığını yanına kâr bırakmazlar...!
-
Abka 22.70 maliyetli eregliler var bende 13.35 ve 13.70 den dolar bozdurdum
2 sefer trade ettim maliyet 20 lere dusmustur
tradeleri es gecelim bana dolar olarak maliyeti 1.70$
mart ayinda 4 lira yani 0.30$ temettu alacagim
temettu verimliligi bu sekilde devam ederse 5 senenin sonunda dolar bazinda maliyet 0 lanmis olucak
temettu hisselerinde fiyat ile ilgilenmiyorsun eregli her yil duzenli bana 0.20$ temettu versin fiyati umrumda bile degil ama su akar yolunu bulur misali
temettu verimi devam ettikce hisse fiyatida buna paralel artiyor zaten
beklentin onemli aldigin risk onemli
bugun bir cok hisse tabandan kapatirken eregli 27.50leri gorup 29 larda kapatti
isdemir bana nasil 21 lerdeki alislara verdiler ustune 2 sefer trade ettirdiler kendim bile sasirdim

Originally Posted by
Culpable
Bende var ayhan abi

sagolsun hsbc sayesinde biraz isdemir alma firsatim oldu

Originally Posted by
Culpable
Elimde eregli zaten var
ama isdemir 20.xx leri gordugunde alis tusuna basmadigima cok pisman olmustum
Sagolsun HSBC bugun 2 sefer imkan verdi 21 al 21.72 sat/ 21 yeniden al 21.32 sat
ve sonrasinda 21.00- 20.70 araliginda almak istedigim mallari aldim evladiyelik kalir artik
HSBC olmasa bu alislari ruyamizda gorurduk

...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri