Hisse - 4 5 yapmýþ enazýndan satýþ tarafýna 3er 5er bin lotla besle düþüþ saðlamlaþsýn
Hisse - 4 5 yapmýþ enazýndan satýþ tarafýna 3er 5er bin lotla besle düþüþ saðlamlaþsýn
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Bence satýþ tarafýna 100 bin lot koy kimse cesaret edip hisseye dokunamasýn
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
fi tarihinde 11 tl fiyatla JANTSA halka arz olmuþtu..yaptýðý iþ ve sektöründeki konumu zaten çok iyi idi..ayrýca iþ dalýnda imkb ye kote tek þirketdi..epeyce durdu o fiyatlarla..fakat gelen ve hep üstüne koyan bilançolarla ilk hedef olarak benim hedefim olan 100...150 tl lik fiyatlara oradan koparak 1000 li fiyatlardan bölündü...DOCO ha keza...BRSAN borý-u ha keza ve þu an aklýma gelmeyen bir kaç þirket daha seve seve ederine geldi...resmi olarak deklare ettiði 710 milyon tl lik iþ antlaþmasý var çoðu dolar bazlý..ihracat baðlantýlarý yurt diþýnda tanýnan bir marka olmasý..dünyadaki yeni trend ges ve ýsý yalýtým vs..kazakistandaki fabrika...13.700 ksatýþakonu ettiði malla bence takoz ve baský aracý...6 aylýk bilanço ile birlikte sert hareketler beliyorum..her ne kadar kendileirine 5 vakit de sövsemde gerçekler bunlar... SS gitmeli gidecek...
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
hüner enerjide 54 milyon lot mal koymuþtu satýþa..fiyat 2,95 .....3,15 idi..16 tl ye gitti gram mal satýlmadý...takas ve haberler her zaman bizleri yanýltmak için kullanýlmýþtýr...panelsanda beklediðim bilançolar gelir teyzemin sakallarý çýkar ona dayý dersem öngördüðüm fiyatlar 150.....200..250..bakalým bana nasipiolacakmý...ahahhahahahhahahah
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldýðýn hisse düþerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sýðýr aleyhisselam
Panelsan senin sirketgibi aaeaycak emi...
Ceo bey kazakistan daki polatlidaki yatirimlarinin finansalngeri donusumlerinin 2024 de olacagini soylemis bloomberg de..ama resmi olarak aralik 2022 ve haziran 2023 arasi aldiklari 710 milyon eski parayla 710 trilyon islerin ne zaman bilanço rasyolarina yansiyacagini soylemeyi unutmus..ben soyleyeyim..6 aylik 2023 bilanco ve sonraki bilancolarda...bunlar alemi saf kendilerini kurnqz saniyorlar...
Merhaba. Þirket tüm satýþlarýný dolara endeksli mi ayarlýyordur acaba? Dolardaki artýþ ciroya bire bir yansýr mý?
Yer Ýmleri