Fiziken Genel Kurula katlan pay sahiplerinden Necip MERCAN tarafndan sz alnarak “ASELSAN’n baarl almalar borsada kendini gsterememekte. 2022 yl iin ASELSAN alanlarn tebrik ederim. Bamsz bir lke iin vazgeilmez olan, baarl bir savunma sanayiidir. Baarlarnzn devamn diliyorum. Baz rakamlar sunmak istiyorum. ASELSAN kr ederken kk yatrmclarn yatrmlarnn da bymesi gerekiyor. ASELSAN’a yatrmm sonucunda zarar ettim. ASELSAN ikinci zelletirmesi 4 Haziran 2018’de yapld. 21 TL 35 kurutan zelletirilerek yatrmcya satld. 2018’de 4 dolar 57 cente ASELSAN hissesi satlm, u anda ise hisse fiyat 49 TL 90 kuru, 2 dolar 62 cent. Yar yarya zarar ettik. Ancak kr etmemiz gerekirdi. ASELSAN zararda m? Hayr ASELSAN son drt be yldr krn 4’e katlad. Bilano bykln 2’ye 3’e katlad. Ancak kk yatrmc bunu borsada gremiyor. Kk yatrmcnn korunmas gerekiyor. ASELSAN hisse senedinin borsada en ok alm satmn yapan irket City Bank, ABD irketi. Yabanc yatrmclar hisse senedinin deerini drmekte. 250 bin yatrmc zarar ediyor. Deprem felaketi sonras Sayn Cumhurbakanmz borsay korumamz istedi. Dier byk irketler yatrmcy korumak iin bilanolarn hzla akladlar ve bedelsiz hisse datm yaptlar. THY hisse senedi bu almalar sonucu 2 katna 3 katna kt. Ayrca depremden sonra ynetim kuruluna hisse senedi geri alm yetkisi verdi. ASELSAN byle bir karar alp bunu medyaya yanstsayd kk yatrmc korunduunu hissedecekti. Kr datm neden seimden nce hemen yaplmyor? Borsa ASELSAN ynetiminin kendisini koruduunu hissetmelidir. Defence Top News 51. irketin hisse senedi fiyat 1865 TL, 95 Dolar, 55. Sradaki irketin 408 TL, 21 Dolar. 58. sradaki Alman irketinin hisse fiyat 756 TL, 38,90 Dolar. Benim tavsiyem, ynetim kurulu deise de kk yatrmcy koruyun” eklinde aklamalarda bulundu

Alnt yaparak yantla

Yer mleri