Sayýn Junge bizde dün oradaydýk mahþeri bir kalabalýk vardý denk gelip sizinle tanýþmak isterdim.
Kýzýlelma konusundaki yorumlarýnda haklýsýn. MMU nun da uçacak durumda olduðu söyleniyor. Ama Ýsmail Demir'in uçmasýna þimdilik karþý çýkarak tedbirli davrandýðý duyumlarým var. Ne derece doðru bilemiyorum ama.
Daha önce bir kaç kez yazdým ama burada bence gereksiz tartýþmalara kurban gitti. ABD ekonomisi ve DOW 1980 lerden sonra özellikle savunma sanayii üstüne geliþmiþ ve yükselmiþtir biz bunu 30-40 sene sonra daha yeni yaþamaya baþladýk.
Sanki bazý planlar sekteye uðramasýn diye farklý þirketlere bir paylaþtýrma var görevleri.
Ben Bayraktar ailesinin cukka peþinde olduðunu hiç sanmýyorum olsa olsa kazandýklarýný daha iyi ürünler geliþtirebilmek için harcarlar.
Ayný imkanlar daha fazlasý baþkalarýna da verildi. Ortada elle tutulur hiçbirþey yok.
ASELS hissenin gösterdiði performanstan hiç memnun deðilim. Bunu sonuna kadar eleþtireceðim.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 01-05-2023 saat: 22:58.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri