Hisse bugün kýsada düþeni kýrdý.
Hisse bugün kýsada düþeni kýrdý.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Senin bu finans bilginle kantara kuveyt dinarý koysan boþ
hisse 2020 ve 2023 te iki kez % 100 bedelsiz verdi. Senin o 40 dediðin çoktan 10 tl oldu. Temettüler var bir de onlarý da hesaba katmadým.
Hissenin tarihi zirvesi 2,83 USD. 600 tl olsa yaklaþýk 18 USD yapar. Senin 40 tan alanlar dahil hepimiz parayý koyacak yer bulamayýz.
Bu da iki sýfýr atýlmýþ endeksten bir haber olup borsa altýný 10 a katlamýþken 10 da biri kadar prim yapmýþ demenden bu iþi zaten ne kadar bildiðin belli. Burada daha fazla saçmalayýp kendini komik durumlara düþürme.
Sende matematik var mý bilmem ama finans olmadýðý kesin.
Not1: Benim burada senin gibilerden korumaya çalýþtýðým iktidar deðil yatýrýmcý. Bunu da iyi bil. Sana tavsiyem Ýktidarý eleþtireceksen eleþtir. Ama bunu yapmaya çalýþýrken borsa gibi bilmediðin konularý karýþtýrma....
Not2: Aokan1973 benimle uðraþacaðýna önce bu fecaat yanlýþlarý düzelteydin iyiydi.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-03-2024 saat: 14:46.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Þimdi bir hesap daha yap üzerine enflasyonu da koy benim yazdýðým güne göre kara geçmiþsindir. Bir daha da beni sakýn okuma.....
Ha bir de ben insanlara et süt yumurta almayýn hisse alýn da demem bilgin olsun. Hatta çoðu zaman bu topicte bile kredi ya da kaldýraç kesinlikle kullanmayýn diye de uyardým-uyarýrým.....
Hatta niyeti borsa olmayan hiç kimseye en yakýným bile olsa karýþmam.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-03-2024 saat: 13:39.
556 milyon dolar sözleþme tuttarý, çok ciddi bir rakam. Sözleþmenin içeriði verilmemiþ, acaba ne olabilir, tektük iþler olamaz seri üretim gerektiren çoklu ürünler için olmalý, herneyse bu rakam karþýsýnda bile tepkisi %4 ü geçemiyor çok yazýk çok
MB faiz kararý süpriz oldu bankalara yaradý
ASELSAN yabancý oraný 20 Mart 2024 % 31,91. 19 Mart 2024 % 32,25.
Fark % -0,34. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bilinmesi gereken çoðu hisse enflasyon muhasebesinden dolayý zayýf son çeyrek açýkladý.
Aselsan pozitifim tuhaf durum herhangi bir nedeni yok ytd.
Yer Ýmleri