Aselsan'da BOFA nýn satýþlarý nezaman biterse rahatlama olur. Yabancý payýnýn % 41 den % 34 de kadar indiren de BOFA dýr. Yabancý payýný yukarýya çýkaran da BOFA idi.
Aselsan'da BOFA nýn satýþlarý nezaman biterse rahatlama olur. Yabancý payýnýn % 41 den % 34 de kadar indiren de BOFA dýr. Yabancý payýný yukarýya çýkaran da BOFA idi.
Günaydýn Hayýrlý Sabahlar Bol Bereketli Kazançlar Diliyorum.
ASELSAN yabancý oraný 4 Nisan 2022 % 35,34. 1 Nisan 2022 % 34,53.
Fark % 0,81. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Gün sonunda yine endeksin altýnda kalýr boyu devrilesiceði uyuzu.
Bilmediðimiz bir þey söylemememiþ, mevcut durum uzun süredir böyle.
Hissenin yükselmemesine sebepler zaten ortada.
Ancak abd ile ortak zeminde varýlacak bir anlaþma durumu pozitife dönüþtürebilir.
Aksi halde CB ye baðlandýktan sonra içi boþaltýþmýtýr diye inananlardaným.
Aranýzdan hiç duyan oldu mu, bilmiyorum. Saðda solda Roketsan'ýn halka arzý ile iligili birkaç dedikodu dolaþýyor. Gerçi 2013'te TUSAÞ'ýn arzý ile ilgili ilerleme kaydedilmiþ, halka arz izahnamesi, diðer dökümanlar dahi hazýrlanmýþtý ama siyasi ve ekonomik sebeplerle askýya alýndý. Olur ya, rokatsan yada diðer bir TSKGV þirketlerinden biri halka arz edilirse, ASELSAN'ýn borsada nasýl bedavadan biraz fazlaya fiyatlandýðý ortaya çýkar, hisseyi hýzla 3 USD seviyelerine çekebilir.
Benim yolculuk burada (26 TL de) biter..
Birazda,Siyasetin parmaðýný sokmadýgý (!) baþka yerlerde kýsmet arayayým..Kalan Ortaklara baþarýlar..
Kükreyen boða kukremeye baþladý
Aselsan hedefim 20 dolardan aþaðý deðildir
Ýsteyen alýr isteyen satar.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri