Zaman ve para kaybý ikitane hovardanýn elinde pavyon gacýsý gibi bir o kucaða bir bu kucaða
kurthan
Zaman ve para kaybý ikitane hovardanýn elinde pavyon gacýsý gibi bir o kucaða bir bu kucaða
kurthan
Merhaba, bilanço yarýn mý geliyor?
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bugün bilanço, beklentim yine leþ bir bilanço yarýn hafif GAP Li aþþaðý açýþ sonrasýnda bayram ve yaz , yazý 22-23 lerde bekleyerek geçirir sonbaharda hareketlenebilir belki ( yatýrým tavsiyesi deðildir , þahsi fikirlerim )
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ASELSAN yabancý oraný 22 Nisan 2022 % 33,83. 25 Nisan 2022 % 34,13.
Fark % 0,30. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bunlar yukarýdan onay almadan bu akþam bilanço dahi açýklayamaz.
Milli deðeri çöp seviyesine getirdiler.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce ÝYÝ ÝNSAN Ol
Ýkincil halka arzdan 2.3 dolardan diye tahmin ettiðim fiyattan alým yapanlar iyi çarpýldýlar , hisse 2 dolara yaklaþamýyor bile , yazýk Günah insanlara , onlar 2.3 dolardan aldý ben 1.4 dolardan aldým , insanlar umutla bekliyor , ev alsalardý 5 kat gitmiþti , burda yamyam bir tahtacýnýn insafýna kaldýlar . O da zýrnýk koklatmaz . Þirket zaten kamu kurumu gibi , ekonomi yönetiminin iyi olduðunu sanmýyorum , Allah yardýmcýnýz olsun saðlýðýnýza dikkat edin, son baharda daha iyi olur inþallah ( þahsi fikirlerim gerçekle alakasý olmayabilir , yatýrým tavsiyesi deðildir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri