putin dünya için sorun oldu artýk rus halký onu birþekilde indirecek koltuktan.....hem dünyaya hem ülkesine zarar veriyor...
putin dünya için sorun oldu artýk rus halký onu birþekilde indirecek koltuktan.....hem dünyaya hem ülkesine zarar veriyor...
tb2 ler rusyanýn nefesini kesti..tb 2 ler bir ulusun kaderini deðiþtirdi..ukrayna halký bizimle minnettar olmalý...hertürlü destek veriliyor..karþýdaki ayý çok büyük kolay deðil yýkmak...
türkiy karadan denize atýlan atmaca gemi savar füzeleride vermeli...gemilerinde artýk denizin dibine boylamasý gerek...
Alman Medyasý: "Türk Bayraktar TB2 SÝHA'larý Ukrayna'nýn Rus Ýþgaline Karþý Son Þansý"
https://www.youtube.com/watch?v=rrLWEVOdFd4
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
rusya ekonomik savaþý kaybetti...hýzlý bir þekilde dünyadan koparýlýyor...putin iktidarý ciddi sarsýlacak...mantýksýz bir iþe giriþti dünyayý karþýsýna aldý...türkiye askeri yardýmý devam ettiði sürece rusyanýn askeri anlamda baþarýlý olma þansý sýfýr.....
borsada bu yýl 2700 civarý beklentim...muhtemelen fed faiz artýrýmýný ukrayna gerilimi dolayýsýyla erteleyecek..ilk çeyrek beklenen faiz artýrým süreci bana göre son çeyreðe ötelendi...enflasyona biraz daha göz yumacaklar...batýnýn ukrayna geriliminde türkiyenin tutumu desteði sonrasý bakýþ açýsý deðiþecek para musluklarý açýlacak görünüyor...ülkeye sýcak para giriþi olabilir..s400 baskýsýnýnda biteceðini düþünüyorum..
hiç kimse savaþýn bitmesinden yana degil..almanya amerika ingiltere v.s ülkeler ukranyaya her türlü silah yardýmý yapacaðýný söylüyorlar bu ne demek siz savaþmaya devam edin destek bizden..tnt ler küfleniyor silahlarýn satýlmasý gerekiyor ki yenileri üretilsin..rusyaya karþýyýz ama savaþmayada devam edin deniliyor..yok shiwfti kapatýrýz yok yaptýrým uygularýz hepsi hikaye..yarýn dost olurlar.filler tepiþir olan ukranyaya olur ..birde biz borsada hissesi olanlara![]()
Yer Ýmleri