DÖNEM SONU NAKÝT VE NAKÝT BENZERLERÝ (A+B+C+D+E) 2.491.606 iken
önceki sene ayný dönem 4.078.756 imiþ.
Ýþletme faaliyetlerinden nakit akýþý 2.432.551 imiþ
önceki sene ayný dönem 1.718.600..
Net kar 4.078.756 iken
önceki sene ayný dönem 3.513.403..
Dolarýn tavana vurduðu sene ihracat þirketleri rekor kýrýp adam gibi bilanço verdiler ve tavan tavan gitmediler. þimdi bu mu gidecek :=)) ASELS klasiði.. belliydi pislik olduðu.. avunmaya gerek yok.
bilançolarýn bir önemi yok bu dönem...1 atýmlýk artý oluyor hisseler sonra geri geliyorlar...
:=)) dolar deðil TL o. "Þirketin raporlama para birimi Türk
Lirasý (“TL”)’dýr. Her iþletmenin finansal durumu ve faaliyet sonuçlarý, Grup’un geçerli para birimi olan
ve konsolide finansal tablolar için sunum para birimi olan “TL” cinsinden ifade edilmiþtir."
7,1 milyar dolar olsa en önce bu sapýk speki þutlarlardý zira alavere dalavereye gerek kalmazdý
Yarýn çöküþ var beyler
Ukrayna'da nükleer tesis vurulmuþ
Bu artýk üçüncü dünya savaþý olacak görünüyor ne yazikki
Daha önce aselsaný çok savundum tek eksiðinin nakit akýþýndaki devlet kaynaklý ödeme ötelemeleri olduðunu söyledim ve 2021 3. Çeyrekte nakit akýþýndaki sorunun ihracata yönelerek giderilmeye baþlandýðýný da söyledim. Bu bilançoda ki en önemli þey nakit akýþýnda ki devlet ötelemesine raðmen düzelmenin barizleþmesi. ASELSAN artýk yurt dýþý ortaklýklarý ve yurt dýþý satýþlarý ile bir dünya þirketi olma yolunda. Saðlýk sektörü için görüntülenme cihazlarý da devreye girdiðinde ise sadece savunma þirketi olmaktanda çýkacak ;)
ASELS 2021/12 Bilanço Analizi...
Satýþlar %25 Yükseldi.
Son çeyrekte 10 m civarý satýþ gerçekleþtir.
Favök %40 yükseldi.
Öz-kaynaklar %25 yükseldi.
Net Dönem karý %60 arttý.
Genel deðerlendirmesi
https://www.youtube.com/watch?v=j6xJEGRGz7Y&t=247s
Yer Ýmleri