f35 ve s400 konularý asels üzerindeki baský konularý...bu baskýlar olduðu sürece asels ayrýþmasý zor..
f35 ve s400 konularý asels üzerindeki baský konularý...bu baskýlar olduðu sürece asels ayrýþmasý zor..
Müsade ederseniz iki kelamda ben edeyim.Yazýnýzýn son kýsmýndaki (artýk zor) kýsmýna katýlmýyorum.Günümüzde sosyal medyanýn gücü insanlarýn algýsýný yönlendirmek için kullanýlýyor.Ülkemize dýþardan dolar akýyor medya kuruluþlarýný beslemek için.Peki bu paralar neyin karþýlýðýnda ödeniyor.Birbirlerine bedava çay bile ýsmarlamýyan bu kiþi ve kurumlar Türkiyedeki bazý kiþi ve kuruluþlara bu parayý neden veriyor.Bunu herkesin düþünmesi merak etmesi gerekiyor.
[QUOTE=hakkýakgün;5825563]Þirketten bu kadar nefret ediyorsanýz, beðenmiyorsanýz satar çýkarsýnýz. Kimse kimseye al-sat-tut demiyor. Bu kadar karamsar olup þirket hissesini tutmak da ayrý bir durum.[/QUOTE
O kiþiler tahta sahibinin adamlarý
Maksat
Satýn gidin diyorlar
Batýnýn Ekonomik yaptýrýmlara en dayanýklý ülkelerin baþýnda Rusya gelmekteddir....Petrol, Gaz, tahýl, hayvancýlýk, ilaç ve Madenler yönünde net ihracatcýdýr......En kritik sektörlerde bunlardýr zaten.....Bir ülke bu ürünleri ithal etme ihtiyacý duymuyorsa uluslararasý ambargolara kolay kolay baþ eðemez.....
Bugün hareket bekliyorum senden aselsan. Ytd
ASELSAN yabancý oraný 7 Mart 2022 % 38,93. 4 Mart 2022 % 37,83.
Fark % 1,1. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
petrolü olsa ne yazar abd venezuella kartýný çýkardý..rusyadan petrol alýmý yasaklanabilir...parasý pul oldu nasýl olacak....rusya hýzlý bir þekilde fakirleþiyor hiçbir kazancý yok ortada aptalca bir savaþa girdi...ekonomik savaþý kaybeden ülkenin askeri savaþý sürdürmesi farklý coðrafyada mümkün deðil...
ASELSAN uçuyor.tavan olabilir
Yer Ýmleri