Günaydýn, bugün saat 18:30'da Cumhurbaþkaný Erdoðan ve ABD baþkaný Biden telefonda görüþecek. Geliyor gelmekte olan..![]()
Günaydýn, bugün saat 18:30'da Cumhurbaþkaný Erdoðan ve ABD baþkaný Biden telefonda görüþecek. Geliyor gelmekte olan..![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
ASELSAN yabancý oraný 9 Mart 2022 % 39,88. 8 Mart 2022 % 39,57.
Fark % 0,31. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
5 yýldan beri Aselsan tahtasýna yapýlan benzeri görülmemiþ baskýnýn küçük yatýrýmcý ile artýk bir ilgisi olduðunu düþünmüyorum.......Küçük yatýrýmcýyý vagondan atmak bu kadar uzun zaman sürmez...Hele hele bilançosu ile hiç bir ilgisi yok.....Daha önce BIST30 tarihinde böyle saðlam tahtalarda bu denli uzun süreli bir baský olmamýþtý....... Yüksek ihtimal ya Büyük filler arasýnda yada Varlýk fonu ile yabancýlar arasýnda cereyan eden bir kavgaya benziyor......
Buna raðmen 2022 yýlýnda ASELSAN'in iyi bir perfomans ortaya koyacaðýný ve baskýnýn son evrelerinde olduðuna inaniyorum..
2022 yýlýnda Türkiyenin savunma sanayi ihracatýnýn dolar bazýnda %50 artýþ bekleniyor...Türkiye de satýlan her silahýn %80 nde aselsan parçasý vardýr...Ukraina-rus savaþýnda dünya Bayraktar ÝHA larýný konuþuyor...Bayraktarlar Türk savunma sanayi için milyarlarca dolar ile yapýlmýyacak reklamlar yapiyor...
NATO genel sekreteri Stoltenberg Türkiye'ye geliyor.
Maþallah iki gündür ne uçuyor ama, tavanlarin ardý arkasý kesilmiyor,deðil stoltenberg , Kennedy mezarýndan kalkýp gelse bu uçuþu engelleyemez
RMX2030 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi miksen de bi mik olmaz tam kahpelik örneði eþi benzeri olmayan bir teneke.
1 Mart tarihin bilanço açýklandýðýnda yabancý oraný %34,67 imiþ. Þimdi ise %39,88. Yabancý yavaþ yavaþ alýyor gibi. Fakat hisse fiyatý saman alevi gibi parlayýp hemen düþüþe geçti. Bu satanlar artýk beklemekten býkan yerliler mi acaba diye düþünüyorum.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri