ASELSAN yabancý oraný 9 Haziran 2022 % 22,73. 10 Haziran 2022 % 23,09.
Fark % 0,36. Hisse kapanýþ fiyatý: 23,24 TL. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
ASELSAN yabancý oraný 9 Haziran 2022 % 22,73. 10 Haziran 2022 % 23,09.
Fark % 0,36. Hisse kapanýþ fiyatý: 23,24 TL. (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Daha bizler çooooooooooooooooooooooook bekleriz. Yazýk ömrümüz bitiyor...yaþlýlýkta gelen paranýn ben....
yazýklar olsun aselsan sana seni iyi bir hisse sanýp bütün paramýzý yatýrdýk yazýklar olsun sanabu kadarmý olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Þirketler, reeskont kredisi kullanmak için ihracat gelirinin %40'ýný TCMB'ye %30'unu bankaya satmak zorunda kalacak
-TL reeskont kredisinin azami vadesi 360 gün, savunma sanayii için 720 gün
-Ýhracatçýlar döviz satýþýnýn artýndan 1 ay süreyle döviz almamayý taahhüt edecek-BHT
kaynak: https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...28613464875009
'Rezerv yönetmeyi bilmediðinizi biliyoruz. Bilanço nakit akýmý yönetimini bilmediðinizi de böylece anladýk. Ýhracat gelirlerinin
%70'ini Merkez Bankasina satacaklar diyerek samimi olsaydýnýz bari.' demiþ sayýn Ömer Rýfat Gencal. Haksýz mý?
*Hammadde bedeli hangi döviz ile ödenecek?
*Üretim sürecinde kullanýlan ara mamül finansmaný ne þekilde gerçekleþecektir?
*Vadesi gelecek döviz kredilerinin ödemesi TL ile mi yapýlacak?
sayýn EVREN BOLGÜN'de sormuþ.
Altýn yumurtlayan tavuðu açlýðýmýzý bastýrmak için kesiyor, kýsa vade döviz ihtiyaçlarýmýz için ihracatçý þirketlerimize prangalar baðlýyor gibi duruyoruz.
Aselsan özelinde deðildi bugünkü düþüþ ve nispeten iyi durdu da diyebiliriz.
Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
Ne oldu shortlarý mý kapayamadýnýz?Yine yanlý yine yanlýþ analizler yarýn bir gün bu yazýlarý önünüze koyacaðým o zaman bu topiclerde baðrýnmayýn sakýn.
Ondan mý bugünün takasýnda yabancý + 2mln.
Elalemin lafý ile millete akýl vermeye ayar vermeye geliyorsunuz buraya ben yazdýklarýmý saðdan soldan alýntýlamýyorum.Herkes bildiði iþi yapsýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Arkadaþ ne diyorsun sen ya? ne shortu ne longu ..Millet yüklü malla yakalanmýþ burda yazýyor siz kafanýzdan senaryo kuruyorsunuz.Þikayetde eder överde size ne? Þu sataþmalarý býrakýn..Kimin ne yaptýðý sizi ilgilendirmez.. Uzun vade de kazandýracaðýný düþünmese zaten bir kýsmýmýz girmezdi..Býrakýn artýk þu sataþmalarý..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri