Ona badem Bofa sý deniyor diye duydum.Ne kadar doðru bilemeyiz tabiiki..
Ona badem Bofa sý deniyor diye duydum.Ne kadar doðru bilemeyiz tabiiki..
https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...masada-6780806
Madrid'deki 4'lü zirveden mutabakat çýktý! Türkiye istediðini aldý...YTD
Estaðfurullah öyle bir iddiam yok. Bende kendi çapýmda bir yatýrýmcýyým.
Ben o 10 mln lot ASELS alan dolar bozdu aldý demedim. Ama o 10 mln lotu alan akþam olacaklarý kesin biliyordur. Bilmemesi hele bu Ülkede mümkün deðil dedim.Lafýmýnda arkasýndayým.
Týpký 2 gündür tahtaya basanlarýn FÝTCH in bugün bankalar hakkýnda gelen raporunu bildiði gibi.
Sayýn SUHEYL kusurabakmayýn Badem Bofasý olunca çok belli oluyor.Ýþlemler at hýrsýzý gibi oluyor o zaman. Adam o malý o gün þakýr þakýr çizerek aldý. Bir diðer konu o gün olan hacim çubuðuna bir de son iki gün olan hacim çubuðuna bakýn.Düþerken iki gündür çubuklar güdük kaldý.
Þimdilik benden bu kadar herkese iyi akþamlar.Hakkýmýzda hayýrlýsý olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ERDOÐAN, DÜNYA LÝDERLERÝYLE GÖRÜÞECEK
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn, Madrid'deki NATO Devlet ve Hükümet Baþkanlarý Zirvesi kapsamýnda, IFEMA Kongre Merkezinde, bazý müttefik ve ortak ülke liderleriyle görüþmesi bekleniyor.
Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn, ABD Baþkaný Joe Biden, Fransa Cumhurbaþkaný Emmanuel Macron, Birleþik Krallýk Baþbakaný Boris Johnson, Ýspanya Baþbakaný Pedro Sanchez, Almanya Baþbakaný Olaf Scholz, Hollanda Baþbakaný Mark Rutte, Avusturya Baþbakaný Karl Nehammer ve Avrupa Konseyi Baþkaný Charles Michel ile bir araya gelmesi planlanýyor.YTD
CNN TÜRK te þu an devam eden programda
Ýsveç ve Finlandiya nýn NATO ya üyeliði onayýnýn TR tarafýndan verilmesinin , yarýn ki Biden görüþmesinden önce olmasý CAATSA yaptýrýmlarý konusunda elimizde koz kalmadýðýný vurgulandý.
Þahsi fikirlerimdir beni baðlar.
Yer Ýmleri