ASELSAN yabancý oraný 3 Aðustos 2022 % 24,72. 2 Aðustos 2022 % 24,18.
Fark % 0,54. Hisse kapanýþ fiyatý: 23,20 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Þirketin 2022 yýlý 2. Çeyrek Finansal Sonuçlarý 11.08.2022 Perþembe günü KAP'ta yayýnlanacaktýr.
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
hayýrlý cumalar bol kazançlar aselsan 23.68 üzeri kapanýþ yapmalý yükseliþten söz edebilmek için 23.68 gecilmeli 2017 yýlý temel analizine göre 25 tl ederi vardý þu anda bana göre 3 ila 3,5 katý fiyatlarda olmalýydý bir þey çok baskýlanýrsa eninde sonunda sert bir sýçrama yapar yýl sonu beklentim en az 32 li rakamlar yýl sonu bilançosu önemli logoritmik grafige bakýnca diplerdeyiz ikili dipte yapýlmýþ gözüküyor þirket ortalama 4 yýl arayla bedelsiz bölünme yapmýþ en son 2020 bedelsiz beklentim yok þu an için yapmamasý daha iyi olur fiyat zaten düþük yapýpta fiyatý dahada aþagý düþürmeleri çok ta mantýklý deðil 2. çeyrek bilançosunun çok iyi gelmemesi pek önemli deðil aselsanýn yýl sonu bilançosu daha kuvvetli gelir herkese iyi günler YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR ÞAHSÝ GÖRÜÞLERÝM BENÝ BAÐLAR...
ASELSAN yabancý oraný 3 Aðustos 2022 % 24,72. 4 Aðustos 2022 % 24,63.
Fark % -0,09. Hisse kapanýþ fiyatý: 23,38 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri