Matriks direkt Twitterdan yükletiyordu þimdi uðraþmak gerekiyor.Twitter illa üyelik istiyor ya da mail adresi verdirtmek ; istemiyorum bu köleliði. Bir de þimdi sistem önemli açýkçasý bunu açýkta paylaþmak istemiyorum.
Çevremdekilere bile teknik artýk 1,5-2 yýla göre çok farklý dediðimde millet uzaylý muamelesi yapýyor. Ýddalý laflar ediyorsun haklý çýkýyorsun adam diyor ki nereden incider yaptýn. Halbuki sadece bull markette kullandýðým sistem daha baþarýlý. Bana göre herþey normal ama izah etmekte belki kusur bendedir bilemiyorum.
bundaki 33 gapi ve endeksteki gap kapanacak mý kapanmayacak mý ya da nasýl kapanacak nasýl tepki verecek bunlarý görmem lazým.
Þunu söyleyeyim daha bunlar bir þey deðil. Bir yatýrýmcýnýn temel analizi mükemmel olabilir ama en iyi temel analizin bile kifayetsiz kalacaðý zamanlar olacak. Teknik analiz bilmeyen ya da buna inanmayanlar çok zorlanacak.
Biliyorum þimdi birilerine bunlar masal gibi geliyor.Çünkü adam borsa ile 2010 yýlýnda tanýþtý ise hiç görmemiþ ki nereden bilecek.Bu birazda tecrübe ile alakalý.
Brent 120 usd iken HALKB topiðinde 80-90 USD olabilir yazdým. 1 Tane tebrik eden olmadý.
Bunu da niye yazdým bu petrol düþüþünün bu ülkede ekonomiye olacak katkýsýný kolay kolay baþka bir þey yapamaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Teþekkürler evet haklýsýnýz trend ve endex hareketleri normalin çok ötesinde hareket ediyor.
Bunu gözlemlemek tespit edebilmek öncelikle tecrübe ve 2000 li yýllarýn baþýndan beri piyasada olup biten hareketleri taramak
ile mümkün..
Kim ne derse desin herkesin bir tarzý ve hedefi olacak yatýrým yaparken bu piyasada..
yoksa para kazandýrtmazlar adama kýsada
Saygýlar..
ytd..
herkese iyi hafta sonlarý aselsan %25 e yakýn yabancý oraný var bu zamanýnda %65 civarlarýndaydý finansallarýna baktýgýmýzda yýllýk karýný 6 ayda yapmýþ gözüküyor önümüzde 2 bilanço dönemi var son çeyrek önemli yýllýk bilançoyu hisse baþý karýný görmek lazým karý ödenmiþ sermayesini geçmiþ gözüküyor bedelsiz potansiyeli oluþturuyor gönül isterki bedelsiz vereceðine fiyatý yukarýlara taþýsýn esas yükseliþten bahsedebilmek için yabancý oranýnýn artmasý lazým benim korkum yorum sitelerinde millet 100 lü rakamlardan bahsetmeye baþladý tahtacý tombul parmak balina yabancý falan filan ne dersek diyelim aselsaný 100 lü rakamlara getirip daðýtýrsa çok kötü olur uzunvade bekliyorum nerden ne teknik çizersem çizeyim 5 -6 yýldýr bekleyenler þu enflasyon ortamýnda 80 üstü olmadan kazanç saðlamýþ olmuyor belki parasýný korumuþ olabilir tabi 14 ten almak farklý 35 ten 40 tan almak farklý logaritmik grafik gözümde çok güzel gözüküyor þahsi fikrim ben 32 li rakamlarý yýl sonu bekliyordum herþey nasip herkese bol kazançlar YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
https://www.tradingview.com/x/KeYEVwTE/
aylýk
fibo çalýþýrsa nihai hedef 70 tl görünüyor
tabi bence
Yer Ýmleri