Sayýn Suheyl ýsrarla ISCTR topiðinde 5 lira bölünmüþ hali 2,4 larda ne tartýþmalar oldu.Onlarý okuyunuz.
Ben önceki yazýlarýmda ASELS de yatýrýmcýya yakýn geçmiþ 5 sene haksýzlýk yapýlmadý demedim. Zaten sizce YKB robotu olayýna laf eden biri düzen adamý olur mu?SPK konusuna girmek istemiyorum.
Ama bu ülkede yatýrýmcýyý kendisinden baþkasý koruyamaz bunu çoðu kez yazdým.
Ýsmail Demir ne yapsýn.Adam iþini yapýyor o soru gelince isyan edesi gelmiþtir bence.TTKOm da bir yazý yazacaktým yoðunluktan aksiyon bitmiyor ki yazamadým yazarsam onu da okursunuz.TTKOM-ASELS kollu makine gibi tahta; devletin guzide kurumlarýnda bunlarýn olmasýndan hiç memnun deðilim.Ama elden birþey gelmiyor.
Son 1-2 ay bu topicde ne yazdýmsa arkasýndayým.Daha deðiþik konulara girmek istemiyorum.Çünkü bana ya da yatýrýmcýya bir faydasý yok.
Son olaylar ile ilgili Sayýn Berra Doðaner in açýklamalarýný bulup izleyin. Adres takasbank iþi doðru deðil. En azýndan piyasanýn anladýðý þekilde deðil.
Sektörün içinden gelen þu an içinde olmayan biri olarak ben neler döndüðünü az çok anlýyorum. Ama bu konulara buralarda detaylý girersem baþýma iþ açar mýyým emin deðilim.Ufak bir iki dokundurmam oldu bazý topiclerde ama daha ileri gitmek istemiyorum. Saygýlarýmla
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri