ASELSAN yabancý oraný 17 Ekim 2022 % 22,60. 14 Ekim 2022 % 23,10.
Fark % -0,50. Hisse kapanýþ fiyatý: 32,70 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Tahtacý, beklendiði kadar iyi bilanço gelmeyebilirmi þüphesi ile borsa giderken sen burada bekle , arada eksi göster bol bol hem eziyet olur kaðýt toplarsýn milleti yýldýrýr ve býktýrýrmýsýn sonra temettüye doðru biraz götürürsün ( yatýrým tavsiyesi deðildir , sesli düþünüyorum )
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bayadýr dikkatimi çeken bir durum var. ASELSAN ve emlak konut borsa ciddi hareket yapýnca, borsa kadar artýyor en fazla. Düþünce ise önden önden fazlasýyla düþüyor. Her iki tahtada bofa at koþturuyor. Ekgyo artarken ASELSAN düþüyor, ASELSAN artarken ekgyo düþüyor. Bayadýr her iki hisse bir biri ile ters hareket yapýyor. Her ikisi de elimde olduðu için dikkatimi çekti. Belki sadece tesadüf bilemiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=djz18ioM6SA
Niye hisse iyi kapanýþ yaptýðýnda hiç sesli düþünmüyorsunuz?
https://www.aa.com.tr/tr/politika/cu...dindik/2714671
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Borsa böyle bir iþtir. Çoðu zaman cefa az zaman sefa. Cefayý çekemeyen de sefayý süremez.
Kimsede yanlýþ anlamasýn ben burada yarýn bir gün bildim diye ego tatmin etmek için yazmýyorum. Kendimce þartlar oluþtuðu için yazýyorum. Zaten burada yazdýklarýmda haklý çýkarsam bunun karþýlýðýný maddi olarak alýrým. Ama bir de bilginin zekatý denen bir þey var.
Hisse golden cross olmuþ yazan yok. Þirket fiyat olarak deðil ama geliþim olarak uzaya gitmiþ kimsenin haberi yok ya da sýrf iktidarý eleþtirmek için yalan yanlýþ eleþtiriler var.
Elbet bunlarýn bir yerde karþýlýðý olacak. Ben bu pastadan bana düþeni alana kadar buradayým.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri