Eyvahlar olsun![]()
Eyvahlar olsun![]()
Bu hafta itibariyle çýkýcam ben.2 yýldýr saðlam kazýk yedim.bi b.k olmaz bu tuvalet kâðýdýndan anladým artýk.o dönem bu kaðýdý uzun yýllardýr elinde tutan ve yazýþtýðým adamlar bile illallah edip çýktýlar.inatla bekledim hep bi umudum vardý ama daha fazla katlanmak istemiyorum artýk.
Bilançoya kimi iyi kimi kötü diyor..
Bilanco sonrasi araci kurumlar iyi diyor.. hedef yukseltiyor
Anlamadým ulusal 50 deki sirket mi? tabela sirketi mi?
önümüz seçim
AK Partinin her hatibinin...gonulden seven her seçmeninin " savunma sanayisindeki gelisme..kendi silahini yapan ülke oluþumuz " görüþü en buyuk en güçlü dayanak noktasi ...
Tekrar ulkeyi yonetmek isteyen bir siyasi otoritenin en büyük silah savunma þirketinin fiyatýnýn çöp olmasindan hoþnut olmayacagini ve Asrlsan i da THY gibi secim oncesi konusulan bir hisse haline getirmek isteyeceðini TAHMIN ediyorum
varsa
Aselsan'ýn 3. çeyrek bilançosu beklentilerin üzerinde geldi. Yýlsonu bilançosu çok daha iyi gelecektýr. BOFA'nýn satýþlarýnýn karþýlanmasýný becerebilen bir kurum karþýsýna çakmasý lazým gelir. Þimdiye kadar hisseyi baskýlayan BOFA olmuþtur. Kendi düþüncelerimdir.
ASELSAN yabancý oraný 21 Ekim 2022 % 23,16. 20 Ekim 2022 % 23,36.
Fark % -0,20. Hisse kapanýþ fiyatý: 31,84 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ASELSAN yabancý oraný 21 Ekim 2022 % 23,16. 24 Ekim 2022 % 22,95.
Fark % -0,22. Hisse kapanýþ fiyatý: 31,88 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Buralar dutluktu yazacaðým inþallah bir gün. O zaman sakýn hiç kimse üzerine alýnmasýn....
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri