iyi cesaret. Iyi cesaret. Þuan sasanýn þirket deðeri thy'yi 2 katlamýþ.
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi cesaret. Iyi cesaret. Þuan sasanýn þirket deðeri thy'yi 2 katlamýþ.
SM-N975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BOFA yine film setini kuruyor.. Bugün en çok aldýðý kaðýt.!!! Biraz da önceden aldý. Þimdi 10 milyon gibi yapmýþtýr lotu. Þimdi anla ki
biraz götürüp saða sola sulayacak malý milleti kendine getirecek...Göstere göstere filmi çekiyor valla..Eeee iþ bilenin kýlýç kuþ*****n demiþ atalarýmýz...
2030 a kadar uzun vadeli aldým,düþsün kalksýn sorun deðil.hikayesi,projeleri uzun vade ve çok verimli.bu kadar yükselmesi normal aselsanda 2 yýldýr bir arpa boy ilerleyemedik.ayrýca aselsan da gözlemlediðim bazý þeyler midemi bulandýrdý iyice.burda yazmak istemiyorum sonra siyasete kayýyo mevzu.
Beklemek isteyene saygý duyarým,hoþ siz o rakamlarý görünceye kadar ben sasa da 2 bedelsiz ve %300 mü görürüm 500 mü 800 mü görürüm onu bilmem.sýrf aselsandan yaþadýðým kararsýzlýk yüzünden 3 ayda sasa daki týrmanýþtan %300 zarardayým.olsun zararýn neresinden dönülse kardýr.en azýndan benim gibi bir uzun vadeci için.
Son günlerde Sasa da o kadar bu tarz yatýrýmcý doldu ki diyorum tamam zamaný yaklaþýyor.
Ayný þeyi bir zamanlar asels te þahit oldum. yýl galiba 2017 ydi o zamanin rakaminda hisse galiba 40 TL ye yaklaþmýþtý. Millete dil döktüm dedim durun çok þiþti almayýn bari yok biz uzun yatirimciyiz dediler. Evet hisse sonra 50 TL ye yaklaþtý aman Allahým artýk dinlemez oldular çünkü teorim tutmamisti her gün artýyor görmelisiniz. Ama bunlara bir tokat attý asels galiba taa 20 lere düþmüþtü tabi sonra bölündü bugünlere geldi. Týpký ama týpký öðün ki yatýrýmcýlar gibi Sasa,hektas ta yatýrýmcýlar doldu mutlular ne koysalar diger gün artýyor. Hala aliyorlar pahalý diye bir kavram yok. Onlara en büyük dersi o hisseler verecek adým gibi eminim eðer ki kottan çýkma gibi bir düþünceleri yoksa hepsi aðlama duvarýna dönecektir.
Yer Ýmleri