Originally Posted by
suheyl
Bayraktar ýn bu iþlere baþlamasý 25 sene önceye dayanýyor. Dinlediðim bir röportaj da ne kadar büyük zorluklar çýkartýldýðýný engellenmek istendiðini filan anlatýyor. Keþke böyle giriþimci ruhlu 10 larca yatýrýmcý olsa imiþ. Çok büyük bir iþ baþardýlar hem de kendi baþlarýna. Aselsan keþke bu tip yapýlarý daha çok teþvik etse ve yönlendirse. Aselsan ýn iktidar yakýný olmayýp tedariðini yapan bir çok firma biliyorum. Aselsan dan sensoriyel radar sistemleri filan alýyorlarmýþ. Motorlar tamamen Ukrayna dan geliyor mesela Kýzýlelma nýn. Tusaþ da katkýda bulunuyor muþ. Politize edilmesi kaçýnýlmaz bir þirket aslýnda. CB seçimlerinde Muharrem Ýnce ye sordular CB olursan ne yapacaksýn Bayraktar la ilgili diye. Cevabý, yatýrýmlarý ve destekleri katlayarak devam ettireceðim oldu. Ancak ben bugün çoklu masanýn gandi baþkanlýðýnda eðer iktidar olurlar ise savunma sanayii hakkýnda ne yapacaðýný çok merak ediyorum açýkçasý.!!!
Yatýrýmcý yý düþünmek noktasýnda, bekleyin çok büyük geliþmeler olacak gibi söylemler. O zaman sizleri de mutlu edecek ...
Yer Ýmleri