ASELSAN yabancý oraný 26 Aralýk 2022 % 23,54. 27 Aralýk 2022 % 23,65.
Fark % 0,11. Hisse kapanýþ 57,95 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
ASELSAN yabancý oraný 26 Aralýk 2022 % 23,54. 27 Aralýk 2022 % 23,65.
Fark % 0,11. Hisse kapanýþ 57,95 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
3$ desteði korusa bari, þelaleye çevirirse 2.60$ kadar iner
Aferin sana borsayla beraber çýktýnya borsayla beraber hatta daha fazla düþ þimdi.
Yönetimin iþi gücü baykarý selçuðu yanlamak ona ucuz mal üretmek zaten, biz yatýrýmcýlarla iþi yok hiç bir zaman.
Birde çýk þirketin deðeri bu deðil de, geri alým yapýyýruz de, ihracat yapacaðýz de, yatýrýmcýsýna sahip çýkacaðýz þirkete sahip çýkacaðýz de ama diyemezsin çünkü ASELSAN ý seven yatýýrm yapan bizler umurlarýnda deðiliz. Hayýr yönetim ücretini aselsandan alýyorlar ama çalýþtýklarý baykar gibi özel firmalar. Gidin baykarda çalýþýn kardeþim aselsana ASELSAN için çalýþacak þirketin haklarýný yedirmeyecek yöneticiler bence en büyük eksiklik þu an.
Arkadaslar merhaba ASELSAN ailesine katýldýk hayýrlý olur inþ.
Herkese bol bereketli kazanclar
Söylediklerinizde haklýlýk payý olduðu gibi stratejik açýdan devlete ait þirketlerin silah þatýþlarý baðlayýcý ve taraf olarak görünür, haliyle uluslar arasý taraf ve stratejilerini uygularken sattýðýn silahlar devlet þirketleri tarafýndan olmamalýdýr.
Tabiki bu iþler yapýlýrken stratejik öneme sahip devlet þirketi maddi ve manevi akamete uðrayacak durumlar ortadan kaldýrýlmalý.
Diyelim ki tamam devlet satmýyor yurt dýþýna veya satamýyor. Azizim az önce yatýrýmcý iliþkileri ile görüþtüm buraya yazdýklarýmý anlattým usuülsüz hukuksuz diyemem zira hukuka uydururdumuz dedim açýk açýk cats ler dahil Baykara veya diðer özellere yapýlan satýþýn ihracat fiyatýmý yoksa Türkiye ye özel baykara özel fiyatamý dediðimde yorum yapamam ama ihracat fiyatý deðil dedi açýkaça.
Þimdi savunmada satamýyor hadi saðlýk gibi iletiþim gibi gelir getirecek þeyler neden yok ihracatta dedim yine yorum yapamam dedi.
Savunma yada baykar dýþýnda özel fiyatlar ile yreel özel firmalara yapýlan satýþlar var mý dediðmde yine yorum yapamadý.
Kýzgýn ve öfkeliyim neden baþkan biz yaýtýrmcýlarý görmezden geliyor neden geri alým temettü sermaye artýrým seçenekleri masa jonmuyýr veya ederimiz bu deðil demiyor dediðimdr ileteceðim efenim dedi sadece.
Bence arayýn kýzgýn kýrgýn ve öfkeli olduðunuzu açýk açýk anlatýn. Madur olan yatýrýmcýlar bu durumlarýný dile getirdrmbence açýk açýk , gizli kâr aktarýmýný gözümüze soka soka yapamazlar bence. Hatta Haluk bey YouTube kanalýna yaptýðý röportajda baylar saðolsun felan diyerek zirve yaptý bu iþte. Röportajý yapan keþke neden onlar ihracat yaparken devlet sihalarý eliyle ihracat fiyatýna satýþ yapmýyorsunuz yada özel þirketr ihraç rtttiði ürünü neden TL ve ucuz satýyorsunuz derdim.
Allah görüyor bu kadar haksýz hukuksuz para hýrsý çarpar bence adamý eninde sonunda
Son 2 günde gezin dolaþýn biraz kafa daðýtýrsýnýz.![]()
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Katýlýyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri