Dediðini anlattým azizim. Burda ki saçma sapan tiplere anlatmýyorum zaten adam birde bana cahil diyor gözü kapalý rþeyi göremeden.
Baykarý anlatýnca selçuðu savunuyor. Bahsettiðim þeyleri kanadadan adam alamadý ASELSAN ne güzel üretti verdi helal olsun ama adam alamadýðý ürünü aselsandan bedavadan hallice alýyor þimdi. Üstelik ASELSAN bir ekosistem yaratýyor ve bu ekosistem Baykara ve benzeri özel þirketlere çalýþýyor adeta. Kur bir özel þirketle ortaklýk onunla çalýþ veya Baykara kýsmi ortak ol ama yaparlarmý o zaman Selçuk Paþa'nýn parçacýklarý gider. Adam milyar dolar kar etmiþ devlet desteði ile, iþ baðlantýlarýný devlet kurmuþ , tüm gerekli þeyleri devlet þirketlerinin eliyle saðlamýþ, burada bunlarý yazýnca bazý tuhaf tipler reise laf sokuyon Baykara haksýzlýk yapýyn diye saçma sapan cevap veriyorlar. Ortada haksýzlýk yapýlan tek þirket ASELSAN ve dolayýsýyla yatýrýmcýsý bizler. Aselsanýn yöneticileri aptal diyorum kýzýyorlar ama aptal deðil lafýmý geri alýyorum Baykara çalýþan hainler. Burada ASELSAN a yatýrým yapýp bu yönetimi veya aselanu sömðren Baykarý Selçuk bayraktar ý savunmajta bir baþka ilginç kafa yapýsý. Eskiden fetöcðler yapardý böyle vatan millet Sakarya paralar bana paralar bana. Konuþana sen haiinsin baka adamalr vatan için Türkçe için dünyada çalýþýyýr derlerdi. Bir devlet millet sevdalýsý olarak yapýlanlar zoruma gidiyor. Bu kadar olmamalý yazýnca saçma salak tepki verenlerde azcýk düþünmeli bu dediklerimi. Birde bana altýlý masa yok siyaset yapýyorsun reise gizli laf sokuyorsun diyenler olunca kan beynine ayrý sýçrýyor tutamýyorum kendimi))

))
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri