Yalnýz ASELSAn patron TSK THYAO ile benzer deðil.
Yalnýz ASELSAn patron TSK THYAO ile benzer deðil.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Vay koçlarým benim tusaþý baþka arz edecekler demek. Edin edin ASELSANý halka arz edip içine ettiðiniz gibi tusaþýda halka arz etsinler ama þu an baykarý halka arz etmesinler. Eðer olur da seçimleri kaybetme ihtimali doðar hatta netleþirse seçimden önce yada hemen sonra o tip þirketleri de halka arz edersiniz. Þu anda fonbulucu diye kitlesel fonlama sistemi uydurdular zaten orda millete baya arz tarzý tokatlamalar yapýyorlar. Paya dayalý kitlesel fonlama mantýðý iyi olsada niyet kötü iþte.
Niyet hayýr akýbet hayýr, niyet milli vatan millet diye malý götürmek olunca bakalým akýbet nasýl olacak ibretle izliyoruz. Utanmaz herifler demek tusaþý halka arz edeceklermiþ miþ. Aselsandaki rezillik yetmedi galiba paþamlara
Sana da yaranamadýk gitti Sayýn 1. Yavuzhan yaw bu açýklamadan da ala ala bu kýsmý alýp bu kýsma mý takýldýn. Valla gerçekten ilginçsin. Sevinirsin diye attýk.
Açýklamalarýn çoðu ASELSana iþ yaðacaðýna çýkar. 12 aylýk bilanço mesela kaç gelse pardon dersin ; eleþtirmiþim ayýp etmiþim dersin?
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sevgili Lunar zaten iþin özeti o kýsým. Bak hissedeki durumlara, adamalr dalga geçer gibi birde þunu ürettik bunu ürettik uçacaðýz kaçcaðýz diyorlar tamda bu günlerde, dalga geçer gibi, küfür eder gibi hatta gibisi fazla. Salla artýk bilançoyu 2026 daki ihracat rakamýný. Borsa birazda pskoloji iþidir. Adamlar ha bire gaz veriyor þunu yaptýk bunu ürettik uçuyoruz kaçýyoruz diyip duruyorlar ama dikkat et bir defa ASELSAN hisse ederi bu deðil diyemiyorlar. Yada geri alým yapýyoruz þu fiyattan, olmadý sermaye artýrýyoruz felan iþte. Savunma sanayi siyasete alet olmamasý gerekirken seçim öncesi hamasi müjdeleri diziyorlar. Ayný haltý Altay tankýnda yapmýþlardý. Yaptýklarý bu saçma salak söylemeler yapýlan muhteþem iþleri de gölgeliyýr malesef.
Bir önceki mesajda niyet hayýr akýbet hayýr demiþtim ama niyet ayný fetönün yaptýðý gibi milleti salak yerine koyma çabasý.
Haluk denen sözde aselsan baþkanýna bak oda ASELSAN resmi twit hesabý da tam bu günlerde Temel Kotil gibi uçan kaçan twitler atýyorlar. Millet uçcak kaçacak diye aldýkça basýyolar hisse fiyatýný aþaðý. Aslýnda buda bir suç. Hani gölge etme baþka ihsan istemem dersin ya o hesap.
Yatýrýmcý korumaya yönelik tek laf yok ama uçuyoruz kaçýyoruz gýrla. Çok basit çýksa deseki yarýrýmcýyý koruma, hisse güvenilirliðini koruma adýna geri alým yapýyoruz çünkü eserinin bu olduðuna inanmýyoruz dese ne olur. Bak almasa bile söylese diyorum.
Çok güzel bir hadis var kitaplarda ilk onunla baþlar niyet hadisi. Özetle kim neye niyet ederse ona ulaþýr diye. Adamlarýn niyeti yatýrýmcý yda þirket deðil belliki. Ýnan bana eskiden sevinirdim þimdi konuþtuklarý da midem bulanýyor
Bu düzeltmede en çok düþen bilanço beklentileri en yüksek hisseler oldu... Bilanço beklentisi çok iyi olan bazý hisselerde %35 varan düþüþler var....Geçmiþt de iyi yükselen bir çok hissede hareket öncesi bu durumu yaþadýk..
Üstat deðilim haddime deðil. Kýsada endeks 4925 üstüne atsa yeterli benim için. Volatilite belli süre çok olur.
Bir ara longcularý doðrarlar bir ara shortcularý yatýrýmcýya birþey olmaz.
Kredi ya da kaldýraç falan fýstýk bunlardan uzak durmak lazým.
Hisse özeli piyasa normale döndüðünde o da normale döner. Bu ara önemli olan genel piyasa.
hayýrlý günler bol kazançlar tuþaþýn üreteceði uçak projelerinde aselsanýn eloktronik teçizatlarý kullanýlmýyor mu ? 2025 teki uçuþ planý 2023 e çekildi benim bildiðim kadarýyla ayda 4 uçak üretme kapasitesiyle çalýþabilecek ilk etapta 240 gibi bir rakam lazým ülkemize ben uzun süredir aselsan yatýrýmcýsýyým büyük sipariþlerin 2023 ten itibaren baþlayacaðýný yýllar öncesinden takip etmiþliðim var ortalýkta gezen söylentiye göre savunma sanayi þirketlerinin halka arzlarýda olabilir yýllar önce tuþaþýn böyle bir durumu vardý yada bu þirketler tek çatý altýnda toplanabilir aselsanda bedelsiz potansiyelide var genel kurul bakalým nasýl geçecek herkese hayýrlý günler YATIRM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
Yer Ýmleri