Sayýn bohem artýk bile isteye anlamayan bir kesim olduðuna ikna oldum bu baykar meselesini. Bu konu için para ile tutulan bir kesim var bence. Birde bu konuyu bayan millet meselesi ile karýþtýran duygusal saf bir kesim var kesinlikle. Sosyla medyada baktým özellikle Selçuk bayraktar sessiz kalýp topa pek girmez iken, Haluk bayraktar olayý ýsrarla vatan millet Sakarya gibi savlarla duygusal zemine taþýmýþ ve eleþtiren herkesi vatan hainliði ile suçlamaya kalkýyor. Týpkýsýnýn aynýsýný fetöcüler yapýyorlar idi eskiden.
Bu meseleyi þu an tartýþmak isteyene iyi þeyler yapanlarý görmüyorsunuz hainsiniz diyerek olayý kaptmak istiyorlar ama Ali babacaný cidden tebrik ederim. Siyasi görüþlerine katýlmam ama yaptýðý açýklama dün trend topiklere girdi.
Benim ve bir kaç arkadaþýmýn üslubumuzu koruyarak sorduðumyz tek bir soruya ne Selçuk ne Haluk bayraktar nede Ýsmail Demir Haluk görgün gibi insanlar cevap bile vermemiþti ama bu sefer hepsi cevap yarýþýna girdiler

))
Baykarla ASELSANýn þu anki durumu hakkýnda yaptýpým yorumu anlamayanlar ya bu iþi bilmiyorlar yada bilmek istemiyorlar veya ideolojik ve duygusal taraflarý yatýrýmcýlýklarýnýn önüne geçiyor.
Bir kaç gün yazmadým sayfaya ama gördümki hala uçan kaçan þeyler yazýyorlar.
Yazýlanlarý oku fþnansallara bak borsa performansýný incele aradaki bariz saçmalýklarý görebiliyorsunuz sonuçta .
Ali Babacan on bu çýkýþýna baþkalarýnda destek atarsa aselsna yapýlan çiflþk ve fasonculuk muamelesi kýmen giderilecektir.
Benim gördüðümü gören ve bunu dillendirebilme cesareti olan birilerinin olmasý güzel ve iyiye iþaret biz gerçek yatýrýmcýlar için
Yer Ýmleri