Borsada burada olduðu kadar yatýrýmcýnýn ezildiði tonla tahta var. Sistemi komple benim gibi dibine kadar eleþtirende pek yoktur. Uzundan kastýn ne 5 yýl mý? Çýkar 20 yýllýk ASELSAN yatýrýmcýsý gelir konuþur bakarsýn o zaman ne olmuþ? Bu durumun BAYKAR iliþkisi ile ne alakasý var? Bir de oldu olacak Baþkanlýk sisteminden sonra oldu yaz tam olsun.
Deðerlendirmelerin hep yanlý ve bu þekilde analiz doðru deðil.
Tabii býraksýn bu iþleri sen sürekli ayný þeyleri yaz yatýrýmcý etkilenmesin.
Bu arada hani bilmiyorsan bilgin olsun geçende Baykar ý eleþtirdi diye mutlu olduðun kiþinin bu piyasanýn karartýlmasýnýn altýnda imzasý var.
Bu piyasaya bundan daha büyük kötülük zaten yapýlmadý. Ben eleþtiriyi de herkes kendisini yere göðe sýðdýramazken taaa o zaman yaptým. Daha devam edeyim fon ve portföy yönetmelikleri fecaat yine onun zamanýnda bu hale geldi. Bir de serbest fon icat edildi. O topa zaten hiç girmeyeyim çýkamayýz.
Tekrar soruyorum mesela 12 aylýk bilanço ne gelirse yönetime eleþtirilerinden dolayý özürden geçtim teþekkür edeceksin?
Pozitifsin öyle mi? Yoo bence negatif kalsaydýn.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 16-01-2023 saat: 23:25.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri