Nerden baksan 7-8 ay sürer sanýrým bedelsiz olacak ise
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Son düzenleme : Sanberk; 17-01-2023 saat: 21:48.
Büyük ihtimalle Genel kurulda bedelsiz kararý alýnýr gibi görünüyor. Her ne kadar vergi avantajý olsa da (teþvik alýyor malum) sonuçta karlarý vergisiz sermayeye ekleyecek. Ayrýca enflasyon farklarý bu sene tamamen bedelsize yol veriyor onlar da sermayeye eklenecek. Ha keza dövizle ilgili olarak eklenecek fark var mutlaka. Bilanço ya bakacaðýz bakalým. 28 Þubat bilanço açýklama tarihi.
Hayýrlýsý olsun.
Bu aselsanda beni çeken bir sey var. Bu ya 4 ya 5 oldu girdikten hemen sonra güzel performans sergilemesi inþallahsoke ve Astor için tamamen nakite donmustum. Bu nedenle buyuk dususten etkilenmedim. Dönüþümde 5 hisse ile bugün net bir giriþ yaptým biri asels inþallah bu hafta aselsanin haftasý olacak bakalým. Yarýn ola hayirola
Varan 1 sermaye tavaný artýrýmý ama hemen yüzde 400 bedelsiz gelecek diye hesap kitap yapmayýn. Sosyal medyada milletin bu kafayla hisseye dalmasý iyi deðil ama yönetimin tavrý deðiþecek dmeiþtim çünkü sosyal medyada dile düþmeye baþladý sorgulanmaya baþladý aselsandaki saçma sapan finanslallar ve yatýrýmcýlarýn durumu.
Aslýnda yönetþm yine iþini güzel yapmadý. Bugün ABD den F16 onayý gelecekti ve o bir rüzgar yaratýrdý zaten. Bu srmaye tavan artýrýmýný haftaya paylaþsa daha iyi olurdu.
ASELSAN yabancý oraný 17 Oca 2023 % 23,56. 16 Ocak 2023 % 24,58.
Fark % -1,02. Hisse kapanýþ 58,90 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
yine 3,30$ direncine takýldý, orayý aþarsa yükselþ sertleþir.
Yer Ýmleri