Yüklü þekilde bu hissedeyim.. Nakit olsa daha da alýrdým.. Nisan ayýnda elime bol para geçecek... O para ile alacak baþka biþey yok, Aselsan dýþýnda herþey çok pahalý.. Düþtüðü için seviniyorum.. Yükselirse altýn alacaðým artýk mecburen
Yüklü þekilde bu hissedeyim.. Nakit olsa daha da alýrdým.. Nisan ayýnda elime bol para geçecek... O para ile alacak baþka biþey yok, Aselsan dýþýnda herþey çok pahalý.. Düþtüðü için seviniyorum.. Yükselirse altýn alacaðým artýk mecburen
Yatýrým tavsiyesi deðildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalý" bir tahmindir..
Alýrsýn kardeþim merka etme alana veriyorlar bu günlerde bol bol. Bakalým olurda borsa yukarý dönerse bu ne kdar borsaya uyacak)
ASELSAN yabancý oraný 31 Oca 2023 % 25,02. 1 Þubat 2023 % 24,74.
Fark % -0,28. Hisse kapanýþ 53,05 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Büyük fonlar ciddi dolaplar döndürüyorlar, bakalým nereye kadar düzeltme yapacaklar.
Küçük yatýrýmcýda para kalmadý tabi bir yukarý 3 aþaðý, iyice sallýyorlar elbette bu þekilde tüm boþluklarý topluyorlar.
Son düzenleme : junge; 02-02-2023 saat: 10:55.
Düþüþ durmuþ gibi görünsede teknik fýrtýna gelecek diyor.
Asels 50 cent gibi bir düzeltme daha muhtemel
Bugün rakam makul geldi 50 den tekrar lot artýrýdým üstten verdiklerimin bir kýsmý ile ama dediðinde haklýlýk payý var gibi. Bir miktarda düþerse kýrklý rakamlar için beklettim elim gitmedi açýkçasý. Ortam biraz karanlýk beklemek daha mantýklý milletin caný daha fazla yanabilir. Bilmediðimiz birþeymi var beklenek sýkýntýlý bçr durummu var açýkçasý bilemiyorum
Yer Ýmleri