ASELSAN yabancý oraný 6 Þubat 2023 % 26,55. 7 Þubat 2023 % 27,26.
Fark % 0,71. Hisse kapanýþ 52,95 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Bu ülke utanmaz þeref yoksunu fýrsatçýlarla doldu
Bütün ülkede hýrsýzlýk
Hukuksuzluk
Peþkeþ çekme
Rant saðlama diz boyu…
Leþ gibi kokuþmuþ ve çalýp çýrpýp rant yaratýp zenginleþen bir kesim var.
O kadar gözleri dönmüþ ki
Borsada bile herkesin parasýný almanýn tam zamaný deyip iðrenç ahlaksýzlýðý ilgili kurum yönetimleri ile birlikte borsayý kapatmayarak gerçekleþtirebiliyorlar.
Hesap soran yok
Hesap veren yok
Ýstifa eden yok
Yazýk ki ne yazýk
Bu kadar kokuþmuþ insanlarla ayný ülkede yaþamak çok acý…
Hukuksuzluk nedeniyle bu ********lerin hesap vermeyeceðini bilmek çok acý
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Ýþlem Ýptali
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1110771
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Teþekkürler sayýn StranGe_PassenGer .
Yetmez pazartesi de iptal edilmeli. Depremi yaþayan insanlar borsayý mý düþünebildi.
Ayrýca SPK ve borsa Ýstanbul yöneticileri görevden alýnarak soruþturma baþlatýlmalý. Biat açýk kalsýn diye karar alan ne kadar ahlaksýz varsa hesabý sorulmalý.
ASELSAN da yönetici diye oturan aptallarda umarým atýn on dördü olmadan hisse geri alýmý ve sermaye artýrýmý için somut adýmlar atarlar.
ASELSAN yatýrýmcý iliþkilerini arayýn ve aðýr konuþun ben þheen aradým çok fena konuþtum tepki vermez iseniz kþmse sallanýyor emin olun. Zorla bana tekrar sosyal medyada iþ yaptýracaklar
Yer Ýmleri