Eksi kapat , bu karla bile pahalýsýn sanýrým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Eksi kapat , bu karla bile pahalýsýn sanýrým
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kardeþim bilançoyu iyi okuyun kâr dediðin þey tam olarak nedir?
Burda ve sosyla medyada gazcýlarýn gazýna gelmeyin. Ben dediðim zaman herkes kýzýýyor ama dünde söyledim ortada ahým þahým bir bilanço yok. Hatta enflasyon muhasebesi yapsan hç birþey yok. Üstelik zaten alacaðýný tam alamýyordu, üstüne birde alacaklarda artýþ yaþamýþ. Temettü politikasý yok, yaýtýmcýyý koruma politikasý yok, tek koruduðu hükümete yakýn baykar gibi özel þirketler. Nasýl bir beklenti içindesiniz cidden anlamak güç.
Þu bilançoya bakýp o süper diyen ya iþi bilmiyor veya millete gaz veriyor.
Bitti bunun iþi.
2017 dolar zirvesinde satýp gidecektik. Duygusal davrandýk.
Akýlsýz baþýn cezasýný çekiyoruz..
2012
2016
2020
2024 yine bi bedelsiz ile yatýrýmcý aðzýna bi parmak bal çalarlar.
Geçen sene genel kurulda bununla övünüyordu baþkan. Saðolsun.
Yatýrýmcý saf olunca bedelsiz hikayesiyle uyutur.
ASELSAN yabancý oraný 27 Þubat 2023 % 26,26. 28 Þubat 2023 % 26,31.
Fark % 0,05. Hisse kapanýþ 55,20 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Topic ayný bloomberg ; yatýrýmcýya fayda yok bir sürü laf alttan politik iþleme.
Bakýn beðenmiyorsanýz zarar bilanço tavan olan AKGRT var yarýn oraya geçebilirsiniz.
Madem bu yatýrým iþi ekrandan geçen fiyat üzerinden oluyor.
Borsa pozitif psikoloji ile yapýlan bir iþtir. Bu kadar olumsuz düþünürken o hissede pozisyonda olmak ilginç bir durum.
2017 de olan fiyatlama yanlýþtý. Fk o zaman kaçmýþ þimdi kaç. Ýlla Eleþtiri yapacam diye gerçekten kendinizi komik durumlara düþürmeyin. 10 FK aselsaný beðenmeyen gitsin 2 Fk bankalar var. 3 fk holdingler var.
30 yýldýr bu iþin içindeyim. Genel piyasada yatýrýmcýnýn elinde kalan 3-5 lotu da alabilmek için atmadýk takla kalmamýþ. Hala bu topiclerde ilginç ilginç yazýlar. Arþiv hiç bir þeyi unutmaz.
Kurban bayramý peþine enflasyon muhasebesi olacak ayaðýna sattýrýlan bankalar dan da mý görüp hiç ders çýkarmýyorsunuz.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Sileceksen yazmayacaksýn veya tersten söyleyeyim yazýyorsan silmeyeceksin. Bence sen bana cevap yazmadan devam et, benim için yazdýklarýnýn bir önemi yok bana cevap yetiþtirmedikçe.
Gizemli yazýlar yazýyormuþum bir tanesine daha imza atayým. Bu ülkede enflasyon muhasebesi diye riw riw edip bunu borsa da fiyatlar ile iliþkilendirenler;
1- Ya kötü niyetlidir.
2- ya Finans bilmiyordur.
3- ya borsa bilmiyordur.
4- Ya da bu ülkenin dinamiklerinden iþleyiþinden bir haberdir.
örnek ; Kurban bayramý öncesi ve hemen sonrasý bu laflarý edenler endeks 2400 lerden 5500 ler olunca hayatýn gerçekleri ile tanýþmýþtýr.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri