Bunu da analize bir faktör olarak ekleyip yok sayarsýn olur biter.Týpký mühendislik matematiðinde olduðu gibi.Ben çok uzun yýllardýr öyle yapýyorum.
Bunu da analize bir faktör olarak ekleyip yok sayarsýn olur biter.Týpký mühendislik matematiðinde olduðu gibi.Ben çok uzun yýllardýr öyle yapýyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ASELSAN yabancý oraný 3 Mart 2023 % 27,04. 2 Mart 2023 % 27,01.
Fark % 0,03. Hisse kapanýþ 54,60 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Mal almýþ birkaç kiþiyi bezdireceðim diye buralarda beklerken bu nispeten iyi bilanço ile tahta yapýcý mal kaybetmiyormu acaba , bu adam yetenekli deðil sýkýntýmýz burada
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Gitme gitme 56:30 da direnç var
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://haber.aero/savunma/aselsan-u...de-yeni-atama/
Mehmet Fatih Güçlü daha ekim ayýnda bu göreve gelmemiþ miydi? 48 yaþýnda emekli olmuþ. Ýlginç...
Bu fatih bir gazetecinin sorusuna verdiði cevap yüzünden cezalandýrýldý. Gazeteci yatýrýmcýyý korumak adýna geri alým düþünüyor musunuz tarýznda soru sorunca, Fatih Güçlü ajandamýzda geri alýmda var farklý aksiyonlar da tarzýnda bir cevap verdi. Bu muhabbet yapýlýnca hisse 65-69 arasýnda idi þimdi fiyat ortada ama tabiki ortada geri alým yada baþka brþey yok. Haluk görgün denen elaman defolup gideceðine Fatih'in baþýný yediler olay bu.
ASELSAN yönetimi art niyetli ve ASELSAN ve yatýrýmcýsý yerine baykar tarzý özelellerin koruyup kollanmasý için seçilen tipler. Allah'ýn belalarý. Þu an birçok küçük yatýrýmcý madur, uzun süre bekleyenlerden bir kýsmý lanet olsun diyerek hisseyi terkediyor. Eðer arzu ettiði kiþiler hisseyi toplar veya yatýrýmcý tepkisinin siyasi olarak hükümete zarar verdiði farkedilirse hisse yürütülecek bir þekilde. Yoksa hýrsýzlýða arsýzlýðý, Fatih gibi konuþanlarý kapý önüne koymaya devam eder bu haramzadeler
ASELSAN yabancý oraný 3 Mart 2023 % 27,04. 6 Mart 2023 % 27,35.
Fark % 0,31. Hisse kapanýþ 55,70 TL (Kaynak Ýþ Yatýrým).
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Yer Ýmleri