Adam sosyal medyadaki tepkileri dile getiren gazeteci sorurusu karþýsýnda boþ bulundu aðzýndan o laflar çýktý bence. geri alýmda farklý atraksiyonda yok. Çok söyledim daha önce Aselsan özel þirketlere mühendis ARGE yazýlým parça saðlayan bir yapýya büründürüldü. ASELSANýn argeye yaptýðý yatýýrma bak sonrada kazandýðýna, sonrada dön Baykara ve diðer hükümete yakýn özel þirketlere bak. Fatih kuklalýk bibloluk yapmayý unuttu küçük yaýtýrmcý için ikþ laf etti ve sistemi bozdu istemeden. Milletten tepkþde gelþnce adamý þutladýlar. Þirket 2022 geliri enflasyon karþýsýnda hiç iyi deðil. Ýhracatý iyi deðil. Küçük yatýrýmcý için bir gðzellik beklemekte akýl kârý deðil. Bile isteye þirketi ve hisseyi çip ettiler. Ha KY organize isyan eder veya hükümete yakýn bazý büyük oyuncular hisseleri toplarsa uzaya çýkarýrlar yoksa aynen böyle devam. Benim oyum ASELSAN yüzünden deðiþti. Eskiden hükümeti savunurdum açýkçasý ama bu kadar aç gözlüyseler defolsun gitsinler azda gelenler yesinler. Bu kafayla da giderler. Ýstanbul'u kaybettiler ama hala anlamamýþlar bdnþm gibi kýzanlarýn olduðunu

Alýntý yaparak yanýtla
oy moy yok. 
Yer Ýmleri