Haklýsýn bunlar yüzeysel ve hisseyle alakasýz þeyler, derin konular linkini verdiðin YouTube kanallarýnda)
Haklýsýn bunlar yüzeysel ve hisseyle alakasýz þeyler, derin konular linkini verdiðin YouTube kanallarýnda)
https://www.borsagundem.com/haber/ya...kalsin/1728349
Onu beðenmedinse bak altta yorumlarda oranlar var. Mansur baþkan olsun evet borsayý býrakýrdým.
Sen diziyi izle diziyi. Bak ben hayatýmda hiç ona inanmýþtým buna inanmýþtým demedim siyaset konusunda.
Biz de bir laf vardýr bir kez olanýn tekrar olma ihtimali her zaman vardýr. Sözün özü bazý konularda yavaþ gel.
Seçim sonucu farzet senin istediðin gibi oldu ama sonrasý senaryo hiç senin düþündüðün gibi olmayacak bence.
Nasýl olsa sayýlý zaman gelip geçer.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ben inandýðým zaman böyle antin kuntin iþler yapmýyordu, ASELSAN büyüyor parasýný alýyordu, ne zaman para sevdasý özel þirketleri öne çýkarma baþladý güven out oldu bro. Benim istemem istemem olmasý olmamasý önemli deðil hala anlayamýyorsun olayý. Ben sadece durum analizi yapýyorum. Olur olmaz yanýlýrým veya yanýlmam bunlar þu an aselsanýn durumu konusunda yaptýðým yorumlarýn gerçekliðini deðiþtirmez. Neyse sen derin konularla takýl selametle kal bakalým
Biz birþey yazýnca istediðimizi diliyoruz sen yazýnca durum analizi yapýyorsun. Bak bro benim çevremde çok böyle senin gibi karþý düþünce olunca hoþgörüleri olmayýp kendileri yapýnca durum analizi. Bak beni çok zayýf noktamdan yakaladýn ben hastasýyým bu durum analizi yapanlara.
Yalnýz benim çevremdeki bu durum analizcilerinin tuzu kuru hepsi de parayý ne hikmetse bu iktidar zamaný kazanmýþ.
Bir çoðunun kazandýðý paralarda bence maalesef uygulanan yanlýþ politikalardan. Tezatlýkta burada zaten.
Sen bence biraz objektif olmayý dene. Bu aralar çok lazým olur. Beni bir sen anladýn sende yanlýþ anladýn.
Sen de selametle kal.
Bir de ben bir anektot anlatayým. Çevremde GS li çok. Lale Orta Mhk baþkaný olduðunda lig yeni baþladý dedim. Bana demedik laf býrakmadýlar Beþiktaþlý olarak sana ne oluyor diye. Dün akþamdan beri hepsi tutuþtu þimdi acaba mý diyorlar. Hayat böyle bir þey yani senden gördüðüm tepkilere ben alýþkýným.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Aynen öyle biz ne ile uðraþýyoruz siz ne ile....sizi yumurtanýn kolisi ekmeðin fiyatý daha çok ilgilendiriyor...yeter ki cebiniz dolu olsun baþka bir numara yok ama vatandaþýn büyük kýsmý sizin gibi vizyonsuz deðil..asels tusas roketsan dünya sýralamasýnda ilk 100 þirketlerimiz eskiden niye deðillerdi.asels müdürü açýklama yapýyor s400 den daha iyisini yaptýk gerek kalmadý diye eskiden aselsan telsiz üretirdi baþka numara yoktu nereden nereye.togg bu yýl ki üretim sipariþi doldu....diðer mmu taksi testleri yaptý hürjet ayný bunlar katma deðeri yüksek ürünler bu ürünler olmadan senin kiþi baþýna milli gelirin artmaz...sizin konuþacak bir hikayeniz yok malesef...reisi eleþtirmeyin siz ne yapacaksýnýz onu anlatýn....
Vizyonsuzum ben sana göre , neden ne yapacaðýmý soruyorsun ki )
Söylediklerimi anlayamadýðýna göre, tekrar etmemin de bir anlamý yok. Anlayan adama anlatýrým, anlayamayana anlatmaya çalýþmak, zaman ve enerji kaybý sadece, haklýsýn der geçerim ;)
aselsan hava savunma sistemleri, altay tanký, mmu ve hürjet seri üretime baþladýðýnda ihracat arttýðýnda bambaþka bir þirket olacak...yapanlardan allah razý olsun...mmu gördüðümde dünyaya yeni gelmiþ gibi sevindim müthiþ baþarý...
Yer Ýmleri