Originally Posted by
1.Yavuzhan
Twitter paylaþýmlarýna yapýlan yorumlar etkiledi ama bu kadarla geçiþtirilmemeli. Hisse geri alýmýda açýklanmalý. Borsadaki hisse hareketlerine yönelik pozitif açýklamalarda bulunmalý sözde genel müdür. Ýhracat ve nakit akýþý konusundaki sorunlarla ilgili baðlayýcý çözümler açýklanmalý. ASELSANýn iþ verdiði özel þirketlerin taþeronu durumuna sokulmasýndan da vazgeçilmeli. Bu kadarý asla yetmeyecek yatýrýmcý için.
Birde kuruþlu temettü ne Allah aþkýna
Aza kanaat et malum bak onu da bulamayanlar var. Hisse geri alýmý konusunda bastýrýlmalý þu diðer hamaset iþlerini artýk býrakmalýsýn. Bu ne ya Sözde GM ne ayýptýr adam terör örgütü GM si mi sözde ne. Haklý gerekçelerle eleþtir bu inadý býrak. Lütfen bu mesajý da birilerini savunmak için yazdýðýmý düþünme. Aklýmdaki düz bodoslama yapmacýklýk olmadan ne düþündüysem onu yazdým.
Bedelsiz bence o sermaye tavaný artýrýmýndan sonra en az % 100 þarttý zaten. Yoksa haklý olarak çok eleþtiren olacaktý.
Yönetim 12 aylýk bilanço peþine bu bedelsiz ile benim beklentilerimi karþýladý. Bazý arkadaþlar bunu yeterli bulmayabilir. Onlara da bir þey diyemem. Ama eleþtiri yaparken birazda adil olmak lazým. Ayný þeyleri de sürekli burada dile getirmeyi ben doðru bulmuyorum.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri